Pozrite sa, ktoré plemeno je pre vás ako stvorené podľa znamenia zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

Pes dokáže pomôcť psychicky aj fyzicky: Zistite, ktoré plemeno je podľa znemenia pre vás to pravé

03.01.2023, 10:00
ASTRO

Vedeli ste, že podoba medzi psom a jeho majiteľom nie je náhodná a niektoré plemená si s vami dokážu rozumieť viac ako iné? Podľa astrológie môže totiž pes pomôcť psychicky aj fyzicky, byť vaším úžasným priateľom a skvelým spoločníkom vtedy, ak k sebe nájdete toho správneho. Pozrite sa, ktorý by mohol byť vašou stratenou polovičkou podľa znamenia zverokruhu.

Váhy

K jedným z najjemnejších znamení nepochybne patria Váhy, ktoré milujú rovnováhu, pohodu a lásku. Potrebujú k sebe spoločenského psa, ktorý je prítulný, neznáša samotu a je láskavý. Plemeno anglického kokeršpaniele je nich jednoducho ako stvorené.

Škorpión

Škorpióni patria k najkomplikovanejším a najzáhadnejším znameniam zverokruhu. Sú odvážni, majú veľkú vôľu, vytrvalosť a silu. Práve preto by mali siahnuť po saarloosovom vlčiakovi, ktorý vznikol krížením nemeckého ovčiaka a európskeho vlka. Tento pes dokáže so svojím spoločníkom udržať jedinečné puto.

Strelec

Dobrodružní Strelci k sebe potrebujú psa, ktorý bude chcieť zažiť nové veci a spoznať nových ľudí. Ich osobnosť môže výborne doplniť border kólia alebo bostonský teriér, ktorý sa rýchlo prispôsobujú situáciám a sú hravými spoločníkmi.

image

Pre Strelcov je ako stvorený bostonský teriér.

dreamstime

Kozorožec

Kozorožci sú spoľahliví, zdržanliví a potrpia si na disciplínu. Práve z tohto dôvodu pre nich môže byť skvelý dalamtín, ktorý si vyžaduje pri výcviky veľa trpezlivosti a pedagogiky. Keďže sa s ním nežije ľahko a obaja sú svojhlaví, môžu si skvele rozumieť.

Vodnár

Vodnári nemajú radi obyčajných psov. Túžia totiž po niekom, kto bude zábavný vzhľadom aj povahou. Očariť ich môže najmä Šar pej, kólia alebo labradorský retriever, ktorý je láskavý a oddaný.

Ryby

Ryby majú zasnenú a domácku povahu, a preto potrebujú pokojného a nečinného psa. Vyhovovať by im mohol pekingský psík, ktorý nepotrebuje veľa pohybu alebo maltézsky psík, ktorý sa rád mazná.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 21:33