Podľa dátumu narodenia dokážete o sebe zistiť naozaj čokoľvek.dreamstime
StoryEditor

Takto vás definuje POSLEDNÁ číslica roku narodenia: Zistite, aká ste podľa nej osobnosť

14.12.2023, 16:00
ASTRO

Deň a dátum, kedy ste sa narodili, majú večný vplyv na váš život a existenciu. Každé číslo v ňom niečo symbolizuje a k niečomu vás predurčuje. My sme sa rozhodli zamerať na poslednú číslicu roku vášho narodenia, ktorá vám prezradí, ako sa prejavuje vaša osobnosť.

6 a 7: Element – oheň

Ste energickí, vytrvalí a optimistickí. Radíte sa k rodeným dobrodruhom, ktorých láka adrenalín a túžba nestále spoznávať neprebádané. Zároveň ste však veľmi výbušní, často konáte impulzívne, a tým si môžete spôsobiť viac škody než úžitku. K elementu oheň patrí červená farba, ktorej ak máte nedostatok, môže sa to prejaviť na strate elánu, zníženom sebavedomí či vznikom depresie. K ohňu patrí srdce a tenké črevo, takže si dajte pozor na problémy s krvným obehom, tlakom a kĺbmi.

8 a 9: Element – krajina

Ak má rok vášho narodenia poslednú číslicu 8 alebo 9, ste ambiciózni a veľmi seriózni ľudia. Kým urobíte nejaké rozhodnutie, vždy ho starostlivo zvážite, pretože nechcete konať unáhlene. Práve vďaka tejto vlastnosti sa len málokedy dostanete do problémov. Keďže neradi riskujete a milujete plánovanie, na iných často pôsobíte pedantsky. Vaším elementom je krajina, s ktorou sa spája žltá farba. Pokiaľ jej máte nedostatok, prejaví sa to neistotou a nerovnováhou. Takisto sa k tomuto elementu viaže slezina, žalúdok a pankreas, takže si dajte pozor na problémy s príjmom potravy, únavou či hormonálnymi ťažkosťami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 06:21