Pozrite sa, či náhodou nepatríte k najväčším introvertom horoskopu.dreamstime
StoryEditor

Sú mlčanliví, premýšľaví a zbožňujú súkromie: Toto sú najväčší introverti zverokruhu

07.12.2022, 17:00
ASTRO

Radíte sa k ukecaným ženám alebo ste naopak málovravné? Možno ste o tom nevedeli, no frekvenciu toho, koľko rozprávate alebo nerozprávate, dokážu určiť práve hviezdy. My sme sa zamerali na mlčanlivé ženy, ktoré neustále premýšľajú a zbožňujú súkromie. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu patria k najväčším introvertom.

Škorpión

Škorpiónky patria k veľkým introvertom, ktorí svoje myšlienky, tajomstvá a pocity nedávajú najavo, pretože ich považujú za cenné drahokamy. Svoje nápady si radi nechávajú pre seba, no nevadí im zdieľať ich s ľuďmi, ktorí sú im naozaj blízky. Bohužiaľ, sú veľmi podozrievavé, čo im bráni vytvárať hlbšie vzťahy. Na druhej strane milujú zábavu, pri ktorej sa odrazu stanú odviazanými a otvorenejšími.

Býk

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Býka, sú tvrdohlavé, introvertné, ale majú dobre srdce. Svoje vnútorné pocity udržujú neustále v tajnosti, neznášajú zmeny a milujú svoje pohodlie. Neznáme situácie nie sú nič pre nich, radšej sa uzavrú ešte viac do seba. Keďže majú tendenciu ľahko dôverovať, no často sú svedkami zrady a podvodov, samota je pre nich veľkou záchranou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 15:18