Čínsky horoskop
StoryEditor

Začína sa rok VODNÉHO ZAJACA. V ktorom období bude vládnuť a komu čo prinesie!?

01.12.2022, 14:39
ASTRO

Bude nám vládnuť od 22. januára 2023 do 9. februára 2024. V čínskej kultúre sa Zajac považuje za najšťastnejšie z dvanástich znamení zverokruhu. Je pokojný, milý a láskavý. Rok vodného Zajaca prináša takmer VŠETKO DOBRÉ A POZITÍVNE a v porovnaní s uplynulým rokom Tigra bude oveľa optimistickejší.

Zlé sa v dobré obráti

Po hektickom roku nás čaká pokojnejší čas na zhodnotenie našich životných cieľov. Príchod roka vodného Zajaca je predzvesťou jemnosti a vyrovnanosti. Budeme si môcť konečne oddýchnuť, o všetkom v pokoji premýšľať a prijímať bez obáv výzvy, ktoré život prinesie. Bude to čas, keď môžeme späť nadobudnúť vnútornú rovnováhu a robiť si nové plány do budúcnosti. Je to rok evolúcie a pozitívneho vývoja. Všetko, čo (aj dlhodobo) riešime, bude mať posun k lepšiemu a úspešnejšiemu koncu. Väčšina toho, čo sa bude diať, bude v náš prospech.

Najspokojnejší v tomto roku budú Byvoli, Tigri a Hadi, na svoje si prídu aj Kone, Kozy a Prasatá. Viac sa budú musieť snažiť Zajaci a Potkani. Kohúti aj Opice ako nepriatelia Zajaca budú musieť veľmi tvrdo pracovať, aby nejaký posun k šťastiu dosiahli.

Kariéra a peniaze

Rok vodného Zajaca je úzko spätý s vyjednávaním, obozretnosťou, krásou, kreativitou i finančnou zodpovednosťou. V tomto období môžete v oblasti kariéry dosiahnuť skutočne veľké úspechy. Zajac je známy ako bezproblémový rečník, preto všetky pracovné odbory, ktoré vyžadujú dobrú komunikáciu (písanie, terapia, výučba) alebo intenzívnu pozornosť a sústredenie na tom budú v tomto roku najlepšie. Len čo si Zajac stanoví nejaký cieľ, bude za každú cenu pokračovať vpred, pokiaľ nepretrhne cieľovú pásku. Vďaka tomu je vždy na dobrej ceste ku kariére svojich snov. Je tiež známy tým, že sa skvele stará o financie, prináša do života bohatstvo a prosperitu. Vďaka tomu môžete v tomto roku pomerne ľahko zarobiť veľa peňazí bez toho, aby vás to stálo nejaké väčšie úsilie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 03:13