Čínsky horoskop
StoryEditor

Začína sa rok VODNÉHO ZAJACA. V ktorom období bude vládnuť a komu čo prinesie!?

01.12.2022, 14:39
ASTRO

Láska a vzťahy

Rok vodného Zajaca podporuje dlhodobé vzťahy, v ktorých nie sú žiadne emocionálne prekážky. Najväčšie úspechy v láske dosiahnu v roku 2023 ľudia v znamení Psa, Prasaťa a Kozy. Čaká ich obrovská nálož romantiky. Najhoršie na tom v tejto oblasti budú Kohúti a Draci, ktorí si príliš krásy vo vzťahoch neužijú. V milostnej oblasti je teraz ten najlepší čas rásť, posúvať sa a rozvíjať. Sledujte svoje sny, vášne a splňte si svoje priania. V oblasti lásky a vzťahov budú najlepšími mesiacmi júl, august a potom december a január. Budú to ideálne obdobia na zásnuby, svadbu alebo splodenie potomka (na to je ostatne vhodný celý rok vodného Zajaca). Najvyššia šanca na počatie chlapca je počas júla a dievčaťa počas apríla. Celý rok bude v oblasti vzťahov emocionálnejší, nežnejší a romantickejší ako obvykle. Tešte sa aj na milostné vyznania a romantické prekvapenia.

Zdravie

Rok 2023 sa bude niesť v znamení odpočinku. Konečne sa zbavíte únavy a budete si môcť poriadne oddýchnuť. Upokojíte sa a budete mať stresové situácie viac pod kontrolou. Mali by ste mať aj viac času o svojom zdraví premýšľať. Je to ideálny čas na zmeny životného štýlu, na schudnutie, nabratie svalovej hmoty a sily. O dostatok vôle na to sa Zajac postará. Takže všetky svoje „predsavzatia“ a priania budete zvládať oveľa lepšie ako inokedy. Opatrní by však mali byť Kohúti, ktorým hrozia choroby a úrazy. A obozretnosť neuškodí ani Potkanom a Drakom.

Na čo staviť a čomu sa vyhnúť v roku Zajaca

• Šťastné čísla: 3, 5, 9 (a ich kombinácie)

• Nešťastné čísla: 1, 2, 8

• Šťastné dni: 15., 27., 30. deň každého mesiaca

• Nešťastné dni: 2., 7., 8. deň každého mesiaca

• Najlepší mesiac v roku: marec

• Nešťastné mesiace v roku: september, október

• Šťastný smer: severozápad a východ (na získanie bohatstva)

• Nešťastný smer: sever, juhozápad, západ

Slávni predstavitelia znamenia Zajaca

Maria Šarapovová, Tiger Woods, Michael Jordan, kráľovná Viktória, David Beckham, Brad Pitt, Angelina Jolie, Lionel Messi, Albert Einstein, Maria Curie, Frank Sinatra, Peter Falk.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 06:07