Deň narodenia o nás veľa vypovedá.
StoryEditor

Akú máte povahu, prezradí DEŇ vášho narodenia. Utorkoví sú slobodomyseľní, piatkoví márniví

27.10.2022, 13:42
ASTRO

Každý zo siedmich dní v týždni je spojený s jednou planétou alebo s vesmírnym telesom, ktoré mu vládnu a ovplyvňujú povahu ľudí, čo sa počas neho narodili. Čo o vás tento deň vypovedá? Ak neviete, ktorý deň ste sa narodili na konci článku nájdete "kalkulačku".

PONDELOK

Mesiac

Ľudia narodení v prvý deň v týždni, v pondelok, sú empatickí, starostliví a oplývajú bohatou fantáziou. Kladú si veľké ciele, sú ambiciózni a majú príjemné vystupovanie. Majú tiež sklony podliehať emóciám, ilúziám a tlaku okolia. Niekedy bývajú melancholickí, nestáli a náladoví. Ich kameňom je krIštáľ – lieči, harmonizuje, zosilňuje energiu a ochraňuje pred všetkým zlým.

UTOROK

Mars

Ľudia, ktorí sa narodili v utorok, sú odvážni, energickí a temperamentní. Dokážu sa k všetkému postaviť čelom. Majú zmysel pre spravodlivosť, dokážu sa zastať druhých, sú slobodomyseľní, netrpezliví, nepokojní a stále v pokluse. Ich kameňom je granát – udržiava organizmus v rovnováhe, prináša sebadôveru, podporuje lásku a sexuálnu túžbu.

STREDA

Merkúr

Ľudia narodení v stredu sú komunikatívni a výreční. Neustále všetko analyzujú, organizujú a majú obchodnícke schopnosti. Sú veselí, bystrí a pohotoví. Mávajú niekedy tendenciu sa vyhovárať, kritizovať ostatných, porušovať zavedené pravidlá. Ich kameňom je ametyst – má veľkú liečivú moc, napomáha sústredenie, zaháňa nespavosť a prináša pokojné sny.

ŠTVRTOK

Jupiter

Ľudia narodení vo štvrtok sú veselí a spoločenskí, občas aj extravagantní. Majú zmysel pre spravodlivosť, sú čestní, štedrí a veľkorysí. Môžu byť však aj domýšľaví, malicherní, prostorekí a pokryteckí. Ich kameňom je sodalIt – spája logiku s intuíciou, prehlbuje meditáciu, upokojuje myseľ a chráni pred konfliktmi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 07:17