Deň narodenia o nás veľa vypovedá.
StoryEditor

Akú máte povahu, prezradí DEŇ vášho narodenia. Utorkoví sú slobodomyseľní, piatkoví márniví

27.10.2022, 13:42
ASTRO

Každý zo siedmich dní v týždni je spojený s jednou planétou alebo s vesmírnym telesom, ktoré mu vládnu a ovplyvňujú povahu ľudí, čo sa počas neho narodili. Čo o vás tento deň vypovedá? Ak neviete, ktorý deň ste sa narodili na konci článku nájdete "kalkulačku".

PIATOK

Venuša

Ľudia narodení v piaty deň týždňa sú inteligentní, spoločenskí, láskaví a súcitní. Často tiež mávajú umelecké sklony. Vedia byť diplomatickí a pokorní, ale občas bývajú aj márniví, samoľúbi a neporiadni. Niekedy sú nerozhodní a inklinujú k leňošeniu. Ich kameňom je avanturín – kameň šťastia, používa sa na ochranu domov, prináša pokoj a trpezlivosť.

SOBOTA

Saturn

Ľudia, ktorí sa narodili v sobotu, pôsobia na prvý pohľad vážne a rezervovane, sú veľmi premýšľaví, trpezliví, vytrvalí, občas trochu pesimistickí. Nedostávajú od života nič zadarmo a na novoty si zvykajú dlhšie. Majú zmysel pre poriadok, dôslednosť a precíznosť. Bývajú šetrní, podozrievaví a tiež dosť tvrdohlaví. Ich kameňom je ónyx – dodáva im potrebnú psychickú silu a zvyšuje sebadôveru, uvoľňuje myslenie a pomáha prekonávať zbytočné zábrany.

NEDEĽA

Slnko

Ľudia, čo sa narodili v nedeľu, sú optimistickí, inteligentní, kreatívni a energickí. Majú vodcovské schopnosti. Bývajú sebavedomí, odvážni, úprimní a čestní. Občas však zabúdajú zvoľniť tempo. Mávajú sklony k povýšenectvu, hrdosti a egoizmu. Ich kameňom je cItrín – prináša bohatstvo, prosperitu, úspech, šťastie, obnovuje energiu a dodáva p

Neviete kedy ste prišli na svet?

Pomôže vám to zistiť storočný alebo večný kalendár na internete. s jeho pomocou si podľa návodu uvedeného na stránke sami vypočítate, v aký deň sa tak stalo. ak ste zdatní matematici, môžete si tento deň zistiť pomocou Zellerovho algoritmu. najjednoduchšou cestou je vyhľadať si však stránku www.okhelp.cz/presny-cas/stolety-kalendar.php a priamo na nej zadať deň, mesiac a rok narodenia a kliknúť na „vypočítaj“.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 13:16