November prinesie rôznorodé emócie.
StoryEditor

Čo nás čaká v NOVEMBRI? To, pred čím sme chceli utiecť, sa pred nami objaví

21.10.2022, 14:22
ASTRO

Blížiaci sa koniec roka prináša zúčtovanie. To, pred čím sme chceli utiecť, sa pred nami objaví. Budeme musieť vyriešiť toho veľa, a preto si zachovajme chaldnú hlavu a nadhľad.

BARAN

Práca: Posledné mesiace boli plné zmien a vy ste sa im zo všetkých síl chceli prispôsobiť. Obstáli ste, môžete si vydýchnuť. Do konca roka sa možno ešte nejaká turbulencia objaví, ale vás sa bude týkať už len okrajovo.

Zdravie: Potrebujete si vydýchnuť, uvoľniť sa, pretože váš predráždený nervový systém to potrebuje zo všetkého najviac. Pomôže vám šport, prechádzky, sauna.

Vzťahy: Nastal čas urobiť si poriadok v  partnerských vzťahoch. Neverným jedincom sa dariť nebude, pozor na prezradenie románika. Pripravte sa, že budete riešiť spoločný majetok. V druhej polovici mesiaca hrozia nedorozumenie.

RAK

Práca: Budete pozývaní na spoločenské akcie a  vďaka tomu do vášho života prídu noví ľudia. Niekde vôkol vás sa objaví vskutku inšpiratívna osobnosť. Máte šancu splniť si konečne svoj tajný pracovný sen.

Zdravie: Nostalgia vám často vháňa slzy do očí. Priveľa smútku však škodí a potichučky sa potom môže prejaviť aj depresia. Takže hlavu hore, šťastie je okolo vás.

Vťahy: Zadaní môžu podľahnúť náhlej túžbe zmocniť sa niekoho nového. Nezadaní raci budú mať možnosť objaviť lásku. Nezamieňajte si však cit so sexuálnymi aktivitami! V  týchto dňoch totiž budete cítiť veľa sexuálnej energie.

BÝK

Práca: V dňoch okolo splnu sa vždy niečo končí a  okolo novu sa majú veci štartovať. Obdobie je veľmi akčné a navôkol počujete množstvo informácií. Bojíte sa o  svoju stabilitu, no obavy sú zbytočné

Zdravie: Neprepínajte sa a  nedajte sa vyviesť z rovnováhy, nech sa deje čokoľvek. Inak môžete ľahšie podľahnúť ochoreniu. Vzťahy: Tabletkou, ktorá lieči strach, je láska.. Jednoduchou definíciou je to, že ide o  emócie, ktoré obohacujú ľudské vzťahy. Je dôležité nepozerať sa len na fyzickú lásku. kto vie povýšiť tento cit aj do duchovnej úrovne, je vo svojich vzťahoch najšťastnejší.

LEV

Práca: Netrasie sa pod vami pracovná stolička? Máte vyriešené všetko okolo financií? Nepodpisujte žiadny papier bez toho, aby ste si ho poriadne prečítali. Využite svoje bohaté kontakty, aby ste dosiahli v práci to, čo potrebujete.

Zdravie: Prežijete nov plný emócií. Na povrch sa môžu dostať všetky krivdy aj pocity samoty. Duša môže plakať, pretože sa priveľa zaoberáte hmotou, a  nie duchovnom.

Vzťahy: Uvedomte si, že život je krátky a je dôležité mať okolo seba milujúcu rodinu a harmonický domov. skúste si spoločne sadnúť so svojimi najbližšími a opýtajte sa, ako vás vidia. Budete prekvapení ich odpoveďami. 

BLÍŽENCI

Práca: Okolo novu sa Blížencom začnú meniť pracovné podmienky. Môžu sami požiadať o zmenu. Tam, kde nie sú spokojní so systémom práce, by mohli začať úspešné vyjednávanie. Dostanú príležitosť ukázať, čo dokážu.

Zdravie: Jazdite opatrne, dajte si pozor na cestách. V období splnu budete prežívať veľmi emocionálne obdobie, tak zľavte z tempa. Potrebujete si vydýchnuť.

Vzťahy: Radi si užívate a niektorí z vás sa môžu zamilovať na cestách. skutočná láska sa nevyčerpá nikdy. a  keď si človek nájde toho správneho partnera, môžu sa navzájom láskyplne nabíjať po celý život. kto miluje seba, toho miluje aj okolie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:34