November prinesie rôznorodé emócie.
StoryEditor

Čo nás čaká v NOVEMBRI? To, pred čím sme chceli utiecť, sa pred nami objaví

21.10.2022, 14:22
ASTRO

Blížiaci sa koniec roka prináša zúčtovanie. To, pred čím sme chceli utiecť, sa pred nami objaví. Budeme musieť vyriešiť toho veľa, a preto si zachovajme chaldnú hlavu a nadhľad.

PANNA

Práca: Nemáte radi napätie, ktoré okolo vás vládne, ste spokojní v pohode a pokoji. Nezabudli ste v práci na niečo? Buďte opatrní pri pracovných stretnutiach, je možné, že vás niekto neočakávane sklame.

Zdravie: Problémy s chrbticou súvisia s tým, že vy najradšej pracujete ako „ťažné zviera“. Preto teraz potrebujete oddych a cielenú rehabilitáciu.

Vzťahy: Je možné, že na povrch vypláva dávny rodinný spor. skúste byť nad vecou a  odpustite tým, čo vám ublížili. Minulosť už aj tak nezmeníte. Nebuďte na svojho partnera takí nároční, on predsa urobí čokoľvek, čo vám vidí na očiach.

VÁHY

Práca: Vytvorte si svoj vlastný geniálny plán ako zarobiť a choďte za ním! Už tento nov vám prinesie nové možnosti. Dôverujte svojej intuícii a  stavte na prácu, ktorá vás bude napĺňať a prinesie vám mnoho radosti.

Zdravie: Dávajte si pozor na zdravotný stav. Opatrní buďte najmä pri šoférovaní. Kto si v riadení auta neverí, nech radšej do sychravého počasia nevyráža.

Vzťahy: V  tomto období oplývate silným sexapealom, čo si druhé pohlavie hneď všimne. Budete na seba priťahovať pozornosť potenciálnych partnerov, či už sú zadaní, alebo nie. Voľní jedinci nech sa prebehnú po uliciach a  určite stretnú novú lásku.

KOZOROŽEC

Práca: Vaša kreativita je na vrchole. Konečne si užijete plody svojej tvrdej práce. Ale pozor, úspech čaká len tých, čo sa neflákali. Zhodnotenie vašej práce bude totiž priamo úmerné energii, ktorú ste do projektu vložili.

Zdravie: Cítite sa plní energie, preto budete podávať nielen dobré fyzické, ale aj psychické výkony a sezónne ochorenia vás už z diaľky obídu.

Vzťahy: Budete buď pozvaní na rande, alebo vy iniciatívne niekoho pozvete. Pozor však na flirty, hlavne na pracovisku. Ak už niečo podniknete, tak nenápadne. No radšej sa riaďte heslom: čo je v dome, nie je pre mňa. Veď váš partner si podraz nezaslúži.

ŠKORPIÓN

Práca: Je možné, že ste sa dostali na výslnie, ale svoju výhodnú pozíciu si musíte dobre strážiť. Dajte však pozor, aby vám vaše nové postavenie zbytočne nestúplo do hlavy. Pretože pýcha predchádza pád.

Zdravie: Aj keď ste plní energie, dávajte si pozor na úrazy a zbytočne neriskujte. Je potrebné predvídať, dobre sa pozerať pod nohy, aby ste neprišli k zraneniu.

Vzťahy: Riešite svoje partnerstvo. Je najvyšší čas uvedomiť si, čo si človek želá a aké má požiadavky. Podmienky je potrebné stanoviť, ale musia ich dôsledne dodržiavať obe strany. To platí aj v  partnerskom živote.

VODNÁR

Páca: Paučiť sa zamerať svoju energiu správnym smerom. Dôverujte svojim schopnostiam a  úspech v práci sa dostaví. Zdravie: Potrebujete vyváženú životosprávu. Ak ste sa vrhli na kariéru, neznamená to, že máte prestať piť, jesť a  odpočívať. Nič vám nevráti naspäť zničené zdravie.

Vzťahy: Energia, ktorú zameriate na utváranie domova a  upevnenie rodiny, je tá najlepšie využitá energia vôbec. Vymýšľajte aktivity, ktoré vás spoja, ktoré prebudia spiace dieťa vo vašom partnerovi a utužia váš vzťah.

STRELEC

Práca: Na pracovisku môžete riešiť spory. Je dôležité vnímať všetko, čím sa kolegovia zaoberajú. Hláste sa o svoje práva! Nikoho neohovárajte, a  hlavne sa nevyjadrujte k šéfovi. Každá veta, ktorú poviete, môže byť použitá proti vám.

Zdravie: Nastal čas, aby ste sa zamysleli nad svojím životným štýlom a  zdravím. Uprednostnite pri starostlivosti o  svoje zdravie prírodné preparáty pred tabletkami plnými chémie.

Vzťahy: Nezačínajte si na pracovisku milostný románik. Vždy sa končí len zbytočnými problémami. Uvedomte si blížiace sa sviatky a zvážte, či milostné romániky stoja zo to, aby ste obetovali šťastie svojej rodiny.

RYBY

Práca: Na to, aby človek mohol zarábať viac, potrebuje mať vedomosti. Niečo sa budete musieť opäť naučiť, aby ste v budúcnosti mohli postupovať ďalej. Kto nemá dokončené vzdelanie, práve teraz je pre neho vhodný čas urobiť to.

Zdravie: Budete nervóznejší, s  čím bude súvisieť aj oslabenie vašej imunity. Ľahšie podľahnete vírusovým ochoreniam či bakteriálnym infekciám.

Vzťahy: Ryby sú najväčšími majstrami v  tom, že dosiahnu vždy to, čo chcú. Je to tak aj v partnerstve. Partnera ľahko presvedčia, aby urobil aj veci, ktoré nechce, a to len preto, aby mal pokoj. Ryby, brzdite sa v tom toršku.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 19:44