Oči sanpaku mala aj princezná Diana, Michael Jackson či Marilyn Monroe.instagram/princesdianaa
StoryEditor

Tragický osud môže stretnúť aj vás: Oči sanpaku mala aj princezná Diana či Marilyn Monroe, takto ich spoznáte

23.10.2022, 09:00
ASTRO

Nielen tak pre nič za nič sa hovorí, že oči sú oknom do duše. Dôkazom toho sú najmä tie s rysom sanpaku, ktoré svojmu nositeľovi dokážu priniesť dokonca prekliatie. Tento typ očí mali aj niektoré slávne osobnosti ako princezná Diana či Marilyn Monroe. Aby ste vedeli, či môže tragický osud stretnúť aj vás, prezradíme vám, ako môžete oči sanpaku spoznať.

Názov sanpaku pochádza z japončiny a jeho doslovný preklad je „tri biele“. Pre oči s týmto rysom je typické, že je v nich veľmi veľa bielej farby. Naproti iným očiam, ktoré majú bielko iba po stranách, môžete v očiach sanpaku vidieť bielu časť oka aj pod alebo nad dúhovkou, a to pri bežnom pohľade. Znamená to, že ich na človeku spoznáte okamžite. Vidieť ste ich už mohli napríklad aj na niektorých známych osobnostiach ako princezná Diana, JF Kennedy, Abraham Lincoln, Elvis Presley, Marilyn Monroe alebo Michael Jackson. Zaujímavé a zároveň aj hrôzostrašné je, že tento rys očí údajne veští tragický osud. Dôkazom toho sú práve menované osobnosti, ktoré postihol neľahký osud. Pozrite sa, čo ďalšie značia oči sanpaku.  

 

Čaká vás skorý a tragický koniec

Podľa odborníkov značia oči sanpaku celkovú nerovnováhu človeka a jeho hriechy proti vesmíru. Údajne choroby odrážajúce sa v týchto očiach potom danému človeku prinášajú smolu a nešťastný život. Ak ste sa s nimi narodili vy alebo niekto vo vašom okolí, bohužiaľ, môžete byť oveľa viac náchylnejší k skorým tragickým koncom než iní ľudia. Totiž, biela farba nad alebo pod dúhovkou symbolizuje varovanie a znamenie prírody, že je daný človek ohrozený tragédiou a nešťastnými nehodami. Nemusíte sa však báť, prekliatie očí sanpaku môžete totiž zmierniť. 

Diétou proti prekliatiu

Keď človek sám o sebe nemôže za to, že sa narodil s očami sanpaku, existuje niekoľko riešení, ktoré dokážu zmierniť nešťastný vplyv ich prekliatia. Jedným z nich je makrobiotická diéta, ktorá dokáže redukovať dopady nerovnováhy v tele, ktorú ľudia s takýmito očami majú. 

 

Ak má človek umiestnenú bielu farbu pod dúhovkou, pravdepodobne trpí alebo môže mať sklon k závislostiam na škodlivých návykových látkach, ktoré ho dostanú do rôznych nebezpečných situácii. Na druhej strane, ak má bielu nad dúhovkou, údajne môže byť nebezpečný sám sebe kvôli temným myšlienkam. Ľudia s takýmto typom očí tak mávajú sklony k násiliu, výbuchom hnevu a vážnym psychickým problémom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:39