Takto zapôsobíte na svojho svokra.dreamstime
StoryEditor

Rak si vás obľúbi, Baran je veľmi náročný: Zistite, ako si získať svokra podľa znamenia zverokruhu

25.09.2022, 06:00
ASTRO

Či už vás so svokrom čaká prvá návšteva, zoznamovanie, svadba alebo si k sebe už dlhšiu dobu neviete nájsť cestu, je dôležité vedieť, na čo sa uňho musíte pripraviť. Práve v tomto ohľade vám môže pomôcť astrológia, ktorá prezrádza, aký bude váš svokor a ako si ho môžete získať.

Či už si so svojím svokrom rozumiete alebo nie, zvyknúť si na jeho zvyky, názory či prístup k životu môže byť občas ťažké. Pokiaľ ste však ochotné zabojovať o jeho sympatie, pochopiť jeho správanie a vybudovať si s ním zdravý a pohodový vzťah, pripravili sme si pre vás horoskop, ktorý vám o jeho slabých a silných stránkach povie niečo viac. Zároveň sa môžete dozvedieť, čím by ste naňho mohli zapôsobiť.

Baran

Ak sa váš svokor narodil v znamení Baran, mali by ste sa pripraviť na jeho náročnú osobnosť. Môže byť totiž hlučný, aktívny, s množstvom názorov a málokedy niekoho pustí k slovu. Keďže musí byť všetko podľa neho, väčšinou je hlavou rodiny on. Spriateliť sa s ním môžete tak, že budete úprimné a vždy poviete, čo máte na jazyku. Cesta k nemu však môže viesť aj cez šport, takže sa nebojte tém aj z tejto oblasti.

Býk

Svokra v znamení Býka si získate najmä vybraným vkusom a správaním. Môžete ho zobrať do opery alebo luxusnej reštaurácie, kde sa budete správať presne podľa naštudovanej etikety. Keďže je rád rozmaznávaný podobnými zážitkami, uvíta, ak bude mať k tomu spoločníka. U svokra v tomto znamení sa nemusí báť ani návštev. Rád totiž varí, hostí, skúša nové recepty, čo pre vás ako hosťa môže byť gastronomický zážitok.  

Blíženci

Narodil sa váš svokor v znamení Blížencov? Na jednej strane máte šťastie, pretože býva veľmi aktívny, veľa pracuje a odpočinok nepozná. Práve z tohto dôvodu sa uňho nudiť rozhodne nebudete. Na druhej strane má však veľa koníčkov, takže na stráženie vnúčat veľmi nie je. Avšak, vaše potomstvo môže vďaka mnohým skúsenostiam veľa naučiť. Získať si ho môžete aj diskusiou a argumentami, takže sa s ním nemusíte báť o čomkoľvek hovoriť.

Rak

Pre Raka je rodina veľmi dôležitá, a preto sa svokra v tomto znamení nemusíte obávať. Miluje, keď môže tráviť čas so svojimi blízkymi. Je to veľmi srdečný a sympatický človek, ktorý s vami túži mať pekný vzťah. To znamená, že sa nemusíte nijak snažiť. Ak by ste však chceli zapôsobiť ešte viac, radosť mu urobia najmä spoločenské hry a zvieratá.

image

Raka zaujmete spoločenskými hrami.

dreamstime

Lev

Na svokra v znamení Leva sa dobre pripravte, veľmi rád totiž rozpráva. Vždy má po ruke nejakú historku, s ktorou sa rád podelí. Je očarujúci, charizmatický a urečnený, no rád si vypočuje aj vás. Ak túžite po tom, aby si vás obľúbil, skúste mu zalichotiť, starostlivo ho počúvajte a chváľte ho. Veľa však dá aj na dobré vychovanie, a preto nezabudnite na základy etikety.

Panna

Ak máte svokra v znamení Panny, pripravte sa na to, že sa mu veľmi ťažko zavďačíte. Keďže je perfekcionista, chyby neodpúšťa a neskoré príchody netoleruje, musíte si dať pri ňom pozor na dochvíľnosť. Zo začiatku vám toho nebude veľa vytýkať, no čím bližší si budete, tým viac kritiky si vypočujete. Na druhej strane sa však môžete tešiť na jeho šikovnosť, vďaka ktorej vám opraví aj nemožné.

Váhy

Svokor v znamení Váhy je veľmi príjemný človek. Vždy sa snaží o súlad, dobrú náladu a všetky jedovaté poznámky opláca láskavosťou. Keďže je veľmi kreatívny, maľuje, hrá na hudobný nástroj alebo záhradníči, získate si ho práve cez tieto koníčky. Skúste ho pochváliť, zaujímajte sa o to, čo robí a verte či nie, potešíte ho.

Škorpión

Narodil sa váš svokor v znamení Škorpióna? Pripravte sa na to, že pre vás dlho zostane veľkou neznámou. Veľa toho totiž nenahovorí, len sedí a rozmýšľa. Často pred ľuďmi dokonca uteká, a preto sa môže stať, že keď k nemu prídete na návštevu, nájdete ho niekde zatvoreného s knihou v ruke. Ak by ste sa mu chceli zapáčiť, stiahnite sa niekam do úzadia spolu s ním a užívajte si pokoj a ticho. Skvelou voľbou môže byť napríklad aj rybolov.

image

Svokra Škorpióna nájdete väčšinou niekde osamote čítať knihu.

dreamstime

Strelec

Svokor narodený v znamení Strelec je veselý muž, ktorý nepokazí žiadnu zábavu. Pripravte sa na to, že vás síce bude baviť svojimi vtipmi, no nikdy si neberie servítku pred ústa, a tak vie byť aj vulgárny. Potešiť ho môžete tým, ak mu rýpnutie dokážete vrátiť. Žiadne urážanie ani hanblivosť, naňho musíte ísť s drzosťou.

Kozorožec

U svokra Kozorožca to môžete mať ťažké. Potrpí si totiž na zvyky, rutinu a býva veľkým zástancom tradičného usporiadania rodiny. Najhoršie na tom je, že veľa nenahovorí a skrýva všetky svoje city. To vo vás môže vyvolať nepríjemné pocity, no neberte to zle, je tak vychovaný. Zapáčiť sa mu môžete iba vtedy, ak ho necháte tak a zabránite tým zbytočným hádkam.

Vodnár

Svokor v znamení Vodnára je nespútaný, má neobvyklé koníčky, rád cestuje a trávi veľmi veľa času v prírode. Rozhodne nepočítajte s tým, že vám bude často strážiť deti, no pripraviť sa musíte aj na jeho neohlásené návštevy. Nikdy s vami nebude mať problém, ak ho necháte robiť si, čo sa  mu zachce. Nikdy ho preto neusmerňujte a nemeňte. Ani u seba doma. 

Ryby

Ak máte svokra narodeného v znamení Ryby, čo sa týka problémov a emócii, máte vyhraté. Je totiž veľmi empatický a okamžite dokáže vycítiť, že vás niečo trápi. Takisto býva veľmi ochotný a nápomocný, takže sa mu môžete zveriť s čímkoľvek. Jeho záujem však zvykne hraničiť so zvedavosťou, ktorá býva nepríjemná. Neberte to však zle, všetko robí s láskavým úmyslom, a preto sa ho nebojte poprosiť o čokoľvek.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 19:34