Zistite, aký alkoholový nápoj sa k vám najviac hodí podľa znamenia.dreamstime
StoryEditor

Ste tím prosecco, mojito alebo patríte k fanúšikom vína? Zistite, aký drink vám sedí podľa znamenia

26.09.2022, 15:00
ASTRO

Aký drink je pre vás ten najlepší? Ak vám býva z alkoholu zle, je dosť možné, že pre vás daný druh nie je stvorený. Toto sú drinky a alkoholické nápoje, ktoré sa k vám hodia podľa znamenia zverokruhu. Ste skôr tím Prosecco, Mojito alebo by ste mali radšej siahnuť po víne?

Mnohým ženám býva ráno po prebdenej noci plnej alkoholu zle. Pravdepodobne ste si to nikdy neuvedomili, no je viac než možné, že nešlo len o príliš veľkú mieru, ale aj o to, že ste pili nesprávny druh alkoholu. Vďaka astrológii však môžete zistiť, ktorý drink je pre vás ako stvorený a po akom budete ráno svieže ako rybičky. Tento nápoj je podľa znamenia pre vás najlepší.

Baran

Ženy narodené v znamení Baran vedia, ako si užívať život na maximum. Práve z tohto dôvodu sa k nim najviac hodia ohnivé nápoje, ktoré obsahujú napríklad čili papričky. Určite rady svojmu okoliu ukážu, že aj takéto extrémy zvládajú veľmi dobre.

Býk

Ak ste sa narodili v znamení Býka, vaše okolie si už mohlo všimnúť, že vás len tak nenachytá. Snažili sa vám kamarátky objednať miešaný nápoj, no neúspešne? Môže za to aj fakt, že nerady experimentujete a jediný alkohol, ktorému naozaj veríte, je whisky.

Blíženci

Ženy Blíženci sú veľmi energické. Dokážu pretancovať celú noc alebo odskákať celý koncert. V ich ruke preto väčšinou nájdete drinky obsahujúce kofeín. Obzvlášť nepohrdnú energetickým nápojom žiarivej farby.

Rak

Znamenie Rak je charakterizované lojálnosťou a sentimentálnosťou. Práve preto sa ženy narodené v tomto znamení väčšinou prikláňajú k tradičným miešaným nápojom. Ich favoritom je najmä Pina Colada, no neodmietnu ani vínny strek.

image

Ženy v znamení Raka najradšej siahnu po chutnej Pina Colade.

dreamstime

Lev

Levice sú kreatívne, veselé a milujú byť stredobodom pozornosti. Ničím výnimočným u nich nie sú výstrelky a ani s drinkami to nie je inak. Rady vyskúšajú šumivé vína z plechovky, ale aj mrazené alkoholové koktaily.

Panna

Panny na sebe veľa makajú, a preto ich ani vábivý nápojový lístok neprinúti k tomu, aby všetko svoje úsilie hodili za hlavu. Aby sa udržali fit, no pritom sa dostali od nálady, väčšinou volia napríklad kurkumové koktaily s vodkou, čím zabijú dve muchy jednou ranou.

Váhy

Poznáte niekoho, kto je v rozhodovaní naozaj hrozný? Pravdepodobne sú to ženy narodené v znamení Váhy, ktoré sa pri vyberaní nápojov cítia naozaj zle. Sedí im klasika k podobe piva. Na sladké miešané koktaily totiž vôbec nie sú stvorené.

Škorpión

Ženy narodené v znamení Škorpióna sú vášnivé a milujú intrigy. Presne o tom hovoria aj nápoje, ktorým odolávajú len veľmi ťažko. Zgustnú si najmä na Zombie drinkoch, v ktorých nájdete absint aj grenadínu.

image

Škorpiónky nedajú dopustiť na Zombie drinky.

dreamstime

Strelec

Strelkyne majú vynikajúci zmysel pre humor a vždy sa snažia skúšať všetko, čo môžu. Milujú najmä veľké koktaily podávané vo vnútri s tropickým ovocím. Od ananásu cez kokos, až po dračie ovocie.

Kozorožec

Ak ste sa narodili v znamení Kozorožca, pravdepodobne sa pri výbere z nápojového lístka nemusíte veľmi zamýšľať. Aj keď pijete alkohol zriedka, nepohrdnete jasne modrými koktailmi, v ktorých pláva ananás alebo si si pochutíte na korenených likéroch.

Vodnár

Inteligentné a zvedavé Vodnárky túžia mať čistú hlavu. Práve z tohto dôvodu sa veľmi často neopíjajú, vedia sa strážiť a zo svojho drinku si len decentne upíjajú. Slabosť však majú pre miešané nápoje, v ktorých sú pomaranče a grepy.

Ryby

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Rýb, sa pri výbere drinku nezaoberajú nejakou diétou. Život si užívajú plnými dúškami, a preto si vedia vychutnať tak ako krémový mliečny koktail s alkoholom, tak aj nechladené šampanské.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 19:34