Zistite, čo si pre vás hviezdy pripravili v októbri.dreamstime
StoryEditor

Blíženec na rázcestí, Raka potrápi zdravie a Panny budú sebecké: Toto je váš osobný horoskop na október

01.10.2022, 06:00
ASTRO

Podľa hviezd bude október po neľahkých mesiacoch veľmi pokojný. Konečne si oddýchnete, vyriešite staré problémy a načerpáte energiu a silu, ktorú už dlho potrebujete. Aby ste vedeli, čo vás tento mesiac čaká a na čo si dať pozor podľa znamenia zverokruhu, pripravili sme si pre vás októbrový horoskop.

Váhy

Pre Váhy bude október naozaj pokojným mesiacom. Síce budete introvertnejšie a vaši priatelia ustúpia do úzadia, konečne sa ponoríte do určovania svojich priorít. Zároveň sa vo vás prebudí umelecká duša, takže sa nebojte skúsiť maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo tanec. Keďže budete chcieť tráviť viac času v prírode, no budete náchylnejšie na svoje zdravie, riadne sa obliekajte a neseďte na studených lavičkách.

Škorpión

Október prinesie Škorpiónkam úžasné komunikačné schopnosti a poriadnu dávku empatie. Budete sa snažiť pochopiť problémy vašich priateľov, a tak bude mať vaše okolie pocit, že sa vám môže s hocičím zdôveriť. Na kariérnom poli takisto zažiarite. Keďže dokážete všetko, čo sa vám zachce, nebojte sa preto prijať akúkoľvek výzvu. Ani so zdravím to nebude inak. Budete mať pocit, že ste plné energie a chuti do života.

Strelec

Strelkyne zatúžia v tomto mesiaci po harmónii, no zároveň budú mať veľkú potrebu vytvárať a modernizovať svoje domovy. Či už žijete s partnerom alebo samy, mali by ste si urobiť radosť a splniť si v tejto oblasti každý sen. Ideálny čas je však aj na zmenu vizáže či šatníka, a preto si doprajte jeden deň na nákupy. Vo vzťahoch si naopak sajte pozor na konflikty a prejavy nespokojnosti. Je dosť možné, že sa odhodláte k zásadným krokom.

image

Znamenie Strelec

Kozorožec

Ženy narodené v znamení Kozorožec sa v tomto období ponoria do seba. Často budú rozmýšľať nad svojím životom či vzťahmi s okolím. To môže viesť k túžbe po zoznamovaní sa s novými ľuďmi. Dajte si však pozor na dôveru a neverte každému, koho stretnete. Skúste sa radšej sústrediť na seba. Oddýchnite si v prírode, meditujte alebo vyskúšajte jógu. Ak máte domáceho miláčika, venujte sa mu viac ako doteraz. Verte či nie, odvďačí sa vám.

Vodnár

Vodnárky by si v októbri mali dávať pozor najmä v práci. Vaše vzťahy s kolegami sú síce dobré, pretože ste komunikatívne a vtipné, no všimnúť si to môžu aj nadriadení. Tí budú takéto správanie považovať za nedostatok usilovnosti a pofľakovanie. Skúste im preto ukázať, že aj keď beriete všetko s humorom, svoju prácu stále robíte perfektne. Na druhej strane vás v druhej polovici mesiaca môžu trápiť migrény, bolesť zubov a hornej časti tela. Skúste preto načúvať svojmu telu a predíďte týmto problémom včas.

Ryby

Ženy narodené v znamení Ryby si toho na svoje plecia zoberú v októbri príliš veľa. Keďže budú od seba očakávať príliš veľa, no nebude sa im dariť, môžu pociťovať zúfalstvo, beznádej a zlosť. Tú si budú potrebovať niekde vybiť. Zastavte sa preto a uvedomte si, že nemusíte všetko urobiť naraz. Aby ste sa upokojili, skúste napríklad beh alebo intenzívne cvičenie. Predovšetkým, veľa odpočívajte.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 04:29