Zvoľte si vôňu aj s ohľadom na aromahoroskop.Dreamstime
StoryEditor

Voňavý aromahoroskop: Barana upokojí lotos, Vodnára ochráni borovica a ktorá vôňa pomôže vášmu znameniu?

14.03.2023, 13:05
ASTRO

Ak nájdete vôňu, ktorá vám sadne, dokážete ňou zharmonizovať svoje telo i myseľ. Návodom pri výbere arómy môže byť aj vaše znamenie zverokruhu.

Zvoľte si vôňu aj s ohľadom na aromahoroskop a užívajte si ju vo forme esenciálnych olejov, vonných paličiek či kužeľov.

Barana upokojí lotos

Upokojujúca vôňa prináša harmóniu do mysle a celostné prečistenie psychiky. Človeka učí žiť pre prítomný okamih. Zabezpečuje šťastie i úspech. Podľa starých čarodejníckych kníh prináša i dlhovekosť a spája s anjelskou ríšou.

Býka zbaví stresu eukalyptus

Blahovičník alebo tiež eukalyptus je známy svojimi účinkami na dýchacie ústrojenstvo – zbavuje prechladnutia, tlmí kašeľ i zápalové procesy. Z eukalyptu sa získava aj cenný aromatický olej. Z hĺbok človeka vyťahuje zaseknuté a priškrtené emócie. Pomáha aj proti nervozite a stresu, čistí myšlienky.

Blíženci potrebujú vanilku pre sebalásku

Korenie sa vyznačuje ťažkou a bohatou vôňou, ktorá stimuluje psychiku. Dodáva duševnú silu, vitalitu, sebalásku i sebaúctu. Človeka zbavuje pocitov zbytočnosti a márnosti, rozháňa chmáry. Priťahuje lásku, šťastie, ale aj obchodný úspech.

Rak bude mať sladký spánok s levanduľou

Výťažky z fialovej bylinky bývajú častou prísadou v parfumérii. Grécka poetka Sapfó bola do levanduľovej voňavky doslova zbláznená. Kúzelná aróma upokojuje a harmonizuje. Napäté nervy obaľuje do pomyselného obláčika. Vôňa levandule pomáha pri nespavosti, nervovej slabosti a bolestiach hlavy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 22:42