Ktorá kabelka sa k vám hodí podľa znamenia?pexels
StoryEditor

Raci milujú mohutné tašky, Strelci ľadvinky. Takýto štýl tašky sa vám hodí podľa znamenia

12.08.2022, 09:00
ASTRO

Každý má rád niečo iné, a to sa týka aj výberu kabelky. Niekto preferuje výrazné farby a šialené motívy, iný naopak praktické a jednoduché kúsky. Pri kúpe tašky by ste mali dbať aj na vaše charakterové vlastnosti, ktoré vám do súdka nadelili hviezdy. Vyberte si kabelku, ktorá sa k vám najviac hodí podľa znamenia.

Panna

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Panny milú organizovanosť. Práve z tohto dôvodu potrebujú kabelku, ktorá uspokojí ich potrebu po poriadku. Výborný môže byť pre nich kúsok, ktorý má veľa malých, ale aj veľkých vreciek, do ktorých si môžu usporiadať veci tak, ako chcú.  

image

Znamenie Panna

dreamstime

Váhy

Keďže sa Váhy nevedia rozmaznávať a luxus si dovolia len vtedy, ak im ho niekto venuje, na výbere kabelky si veľmi nepotrpia. Nikdy by za ňu nevyhodili veľmi veľa peňazí, a preto nepohrdnú kabelkou s imitáciou krokodílej kože alebo s výraznými štruktúrovanými siluetami.

Škorpión

Ženy narodené v znamení Škorpióna majú doma veľkú zbierku kabeliek. Pravdepodobne sa u nich nachádzajú aj ručne šité kúsky alebo vzorované tašky inšpirované ich obľúbenou krajinou. Nie každý by takúto vec vedel nosiť, no Škorpiónom to problém rozhodne nerobí.  

Strelec

Strelci milujú cestovanie,  dobrodružstvo, a preto potrebujú tašku, ktorá im umožní preskúmať svet bez toho, aby im bránila v pohybe. Z tohto dôvodu bude pre nich najideálnejšou voľbou kabelka do pása, do ktorej sa zmestí všetko, čo potrebujú.

image

Znamenie Strelec

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 00:27