Ktorá kabelka sa k vám hodí podľa znamenia?pexels
StoryEditor

Raci milujú mohutné tašky, Strelci ľadvinky. Takýto štýl tašky sa vám hodí podľa znamenia

12.08.2022, 09:00
ASTRO

Každý má rád niečo iné, a to sa týka aj výberu kabelky. Niekto preferuje výrazné farby a šialené motívy, iný naopak praktické a jednoduché kúsky. Pri kúpe tašky by ste mali dbať aj na vaše charakterové vlastnosti, ktoré vám do súdka nadelili hviezdy. Vyberte si kabelku, ktorá sa k vám najviac hodí podľa znamenia.

Kozorožec

Je pre vás kariéra a vysoké ciele veľmi dôležité? Pravdepodobne ste sa narodili v znamení Kozorožca. Keďže ste cieľavedomí a pracovití, potrebujete kabelku, v ktorej budete môcť nosiť diár, notebook a perá. Skúste si zaobstarať kancelársku tašku, ktorá síce bude praktická, ale stále trendy.

Vodnár

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Vodnára, sú rozlietané a voľnomyšlienkárske. Na kabelkách zbožňujú bláznivé vzory, farebné kombinácie, a preto sú pre nich najideálnejšie pastelové kabelky, kufríky, plátenky cez rameno alebo mini batohy.

Ryby

Ryby sú jemné, intuitívne, nenápadné a nepotrebujú vyniknúť za každú cenu. Práve podľa toho si volia aj kabelku. Skvelá môže byť pre nich taška s potlačou alebo bez, s ozdobami alebo bez nich, no vždy musí spĺňať pravidlá jednoduchosti a praktickosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 14:30