Keď si kúpite magickú guľu, meditujte s ňou, rozprávajte sa s ňou.Pexels
StoryEditor

Spoznajte budúcnosť pomocou krištáľovej gule: Nemusíte byť veštkyňa, aby ste videli do budúcnosti

02.08.2022, 06:00
ASTRO

Nielen veštcom, ale i vám pomôže nahliadnuť do budúcnosti veštecká guľa. Ako na to?

Keď si kúpite magickú guľu, meditujte s ňou, rozprávajte sa s ňou. Guľa by mala byť číra, teda bez puklín. Nemusí byť vyrobená priamo z krištáľu, dobre poslúži aj sklenený mystický predmet.

Pred prvým použitím by ste mali guľu zbaviť „negácií“. Ideálne pod tečúcou vodou. Dôkladne ju vyčistite, aby sa ligotala – najlepšie látkou z prírodných vlákien. Rozprestrite si šatku, ideálne čiernu alebo fialovú, guľu na ňu položte. V špecializovaných predajniach dostať aj stojany na krištáľové gule.

Zadívajte sa do gule. Nestačí „bežný“ pohľad, pozerajte sa akoby cez guľu, rozostrite pritom zrak. Po pár minútach by vám predmet mal prezradiť tajomstvo. Všetko sa to začne akoby zahmlením gule. Vytvorí to dojem, že sa do vešteckého objektu dostala mliečna para. Ak zotrváte v pozorovaní, para sa rozplynie a za ňou sa vynoria obrazce. Pri magickom úkone nemajte strach.

Ako to celé funguje?

Nezabúdajte, že strach je pri veštení a nazeraní do sveta medzi nebom a zemou tým najhorším nepriateľom. S guľou sa hrajte, robte to s potešením. Pri prvých veštbách vám guľa bude ukazovať to, čo považuje za vhodné. Možno uvidíte seba samých, svoje nedostatky, na ktorých by ste mali popracovať. Guľa to však nevyjaví z pocitu škodoradosti alebo zákernosti. Práve naopak. Sily a energie, ktoré veštenie sprevádzajú – a toto pravidlo platí vždy a všade –, sú dobrotivé a nápomocné. Chcú, aby ste sa zdokonaľovali, rástli, a predovšetkým milovali seba samých. S láskou v srdci sa životné odpovede pre seba i blízkych hľadajú oveľa ľahšie.

Guľu a jej proroctvá rešpektujte, berte si z nich to najlepšie. Keď zmúdriete, vyššie sily vám umožnia nazerať do vnútra iných ľudí, sledovať minulé deje, ale aj nahliadať to budúcnosti. Čím viac budete s krištáľovou guľou pracovať, tým viac vám prezradí. Jej možnosti sú neobmedzené, jej sila neprekonateľná. Skúsení ezoterici pracujúci s guľou tvrdia, že ak postúpite na vyššiu úroveň, prostredníctvom predmetu budete môcť nazrieť aj za hranice nášho sveta. Spoznáte životy a existencie, o akých sa obyčajným ľuďom ani nesníva.

Dobrá rada: Guľu raz za čas poumývajte pod tečúcou vodou, nabite ju na slnku a poďakujte sa jej za všetky „služby“, ktoré vám poskytuje.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 01:52