Pozreli sme sa, ktoré znamenia patria k najvernejším partnerom, a ktorým sa, naopak, veľmi rýchlo zapália lýtka.Dreamstime
StoryEditor

Ktoré znamenia zverokruhu sú najvernejšie a na ktoré si posvietiť? Toto sú percentuálne šance, že vás podvedie

24.07.2022, 18:00
ASTRO

Vernosť vo vzťahu je v súčasnosti takmer nedostatkový tovar. Veď práve nevera má v rebríčku príčin rozpadov vzťahov nelichotivé prvenstvo. Pozreli sme sa, ktoré znamenia patria k najvernejším partnerom, a ktorým sa, naopak, veľmi rýchlo zapália lýtka.

Rozpad vzťahu je vo väčšine prípadov vyústením dlhodobo oslabeného zväzku – a v podstate prináša partnerom podnet na sebareflexiu. Áno, ak do vzťahových štruktúr vkĺzne ľúbostný podraz či podpásovka, obe strany by si mali položiť internú otázku, v čom vlastne zlyhali, a vzápätí by sa o tom mali pozhovárať a uskutočniť nápravu. Astro-charakterológia poskytuje „vhľady“ do ľudského ja. A okrem iného vie určiť aj to, či a do akej miery jednotlivé znamenia zvieratníka podliehajú kučeravým myšlienkam a ľahko padnú do osídiel nevery.

Baran: Predpoklad nevery vo vzťahu: 60 %

Baran je ohnivým znamením zvieratníka. Po svojom boku potrebuje mať aktívnu a dynamickú osobu, s ktorou bude ustavične zažívať nové a nové dobrodružstvá. Prahne po vášnivom a iskrivom vzťahu. Ak funguje vo zväzku nudnom, pasívnom, stereotypnom a sexuálne vyhasnutom, pokukuje po iných jedincoch.

Býk: Predpoklad nevery vo vzťahu: 40 %

Býci patria do spektra zemských jedincov. Radi fungujú v pevných a stabilných štruktúrach – bez otrasov a turbulencií. Preto ich intímne pokušenia príliš nelákajú. Ak im aj padne do oka iný jedinec, zväčša ostávajú pri fantáziách, prípadne jemných flirtoch. Po nevere siahajú vtedy, ak je partnerstvo či manželstvo dlhodobo vyhasnuté.

Blíženci: Predpoklad nevery vo vzťahu: 75 %

Blíženci – ako nositelia vzdušného znamenia zvieratníka – patria do spektra voľnomyšlienkarských a rozšafných jedincov, ktorým partnerská alebo manželská vernosť príliš veľa nehovorí. Dôvodom je, že ustavične hľadajú nové a nové podnety – a to, čo je poznané a ošúchané, ich prestáva baviť.

Rak: Predpoklad nevery vo vzťahu: 40 %

Raci a Račice patria do tímu rodinne založených ľudí, pre ktorých je teplo domácnosti a súdržnosť medzi najbližšími gro spokojného života. K nevere sa utiekajú málokedy. Ak tak aj urobia, cítia sa vinní – a to dlhé roky. Potom u nich – vplyvom škodlivých emócií – vznikajú civilizačné ochorenia. Vodní jedinci siahajú po flirtoch či mimopartnerských zväzkoch vtedy, ak majú pocit, že rodinné hniezdo, ktoré prácne budovali, chradne alebo zlyháva.

Lev: Predpoklad nevery vo vzťahu: 55 %

Lev je ohnivým znamením zvieratníka. Element ohňa mu prináša expanzívnu a rozpínavú povahu autoritatívneho charakteru. Preto je rád, ak kraľuje a panuje, a to aj vo vzťahu. Páči sa mu, ak polovička, obrazne povedané, tancuje tak, ako on píska. Problém nastáva, ak ho partner či partnerka prevalcuje – vtedy sa jeho ego cíti ranené, čo môže ústiť do hľadania tretej osoby.

Panna: Predpoklad nevery vo vzťahu: 40 %

Panny – zemské bytosti – patria do tímu rodinne založených jedincov. Po svojom boku potrebujú mať človeka s vyhranenými názormi na vzťah. Rady vedia, na čom vlastne sú. Neznášajú polovičky, ktoré ich vplyvom myšlienkovej alebo emočnej rozpoltenosti privádzajú do stavu chaosu. V takom prípade môžu siahnuť po flirtoch či nevere. Sex nekladú na piedestál.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 13:38