Pozreli sme sa, ktoré znamenia patria k najvernejším partnerom, a ktorým sa, naopak, veľmi rýchlo zapália lýtka.Dreamstime
StoryEditor

Ktoré znamenia zverokruhu sú najvernejšie a na ktoré si posvietiť? Toto sú percentuálne šance, že vás podvedie

24.07.2022, 18:00
ASTRO

Vernosť vo vzťahu je v súčasnosti takmer nedostatkový tovar. Veď práve nevera má v rebríčku príčin rozpadov vzťahov nelichotivé prvenstvo. Pozreli sme sa, ktoré znamenia patria k najvernejším partnerom, a ktorým sa, naopak, veľmi rýchlo zapália lýtka.

Váhy: Predpoklad nevery vo vzťahu: 65 %

Váhy – vzdušní jedinci – patria do spektra takzvaných šantivých a jarých ľudí. Zväčša milujú zábavy, párty, oslavy, jubileá. Všetky tieto atribúty môžu ústiť do flirtov alebo nevery. Paradoxne, po svojom boku potrebujú mať človeka s vyhranenými názormi na partnerstvo, teda osobu, ktorá ich napĺňa harmóniou. Ak cítia vzťahový diskomfort, nerobí im problém hľadať útočisko po boku niekoho iného.

Škorpión: Predpoklad nevery vo vzťahu: 55 %

Hoci sa v astro-kuloároch hovorí, že Škorpióni sú najnevernejším znamením zvieratníka, nie je to tak. Ak majú vodné bytosti harmonický a vyvážený vzťah, tretiu osobu nepotrebujú. Rady síce pokukujú po sexi jedincoch, no málokedy sa s nimi reálne dajú dokopy.

Strelec: Predpoklad nevery vo vzťahu: 75 %

Strelci sú ohniví jedinci – vedno s Baranmi a Levmi. Majú radi aktívny a dynamický život. A takéhoto človeka aj potrebujú mať po svojom boku. Neznášajú domasedov, lenivcov. Ak je zväzok, v ktorom fungujú, nudný, šťastie hľadajú po boku inej bytosti. Po nevere siahajú aj vtedy, keď je ich bohémska duša príliš tlačená do kúta – teda keď ich polovička drží v opratách, riadi, koordinuje a manipuluje.

Kozorožec: Predpoklad nevery vo vzťahu: 30 %

Kozorožec je zemským znamením. Má rád, keď všetko funguje v stabilných mantineloch bez otrasov a zemetrasení. A rovnaké atribúty potrebuje aj vo vzťahu. Vyžaduje polovičku, ktorá vie, čo chce. Nepáčia sa mu emočné typy ľudí; uprednostňuje racionálnych a pragmatických jedincov. Kozorožec siaha po nevere málokedy. Stáva sa tak napríklad vtedy, keď ho partner či partnerka nepodrží pri životných peripetiách, spojených trebárs s prácou alebo peniazmi.

Vodnár: Predpoklad nevery vo vzťahu: 70 %

Vodnár je najoriginálnejším a zároveň najväčšmi rebelantským znamením zvieratníka. Prahne po všetkom, čo je nevšedné, unikátne, svojské, osobité. A rovnaké atribúty potrebuje mať aj vo vzťahu. Túži po polovičke, ktorá je čímsi iná. Nevera mu cudzia nie je. Ak ho niekto oslní, ihneď s ním chce vkĺznuť pod perinu. Hriešne myšlienky nedokáže zahnať do kúta.

Ryby: Predpoklad nevery vo vzťahu: 60 %

Posledné znamenie zodiaka patrí do spektra vodných, teda emočných jedincov. Ryba – či si to prizná, alebo nie – prahne po harmonickom a rodinne založenom zväzku. Po nevere siaha vtedy, ak jej polovička ubližuje, a to buď emočne, alebo fyzicky. Rovnako sa k flirtom uchyľuje aj v takých prípadoch, ak jej niekto dlhodobo drukuje a častuje ju chválospevmi. Vodák sa necháva obalamutiť sladkými rečami – a pri nich zabúda na svojho partnera. Neveru potom trpko ľutuje.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 23:20