d
StoryEditor

Toto svojmu partnerovi nikdy nehovorte: Slová, ktoré podľa znamenia zverokruhu zabolia!

16.08.2023, 17:00
ASTRO

Niektoré slová dokážu potešiť, iné ublížiť a zlomiť srdce. Každý sa občas ocitne v situácii, kedy povie niečo, čo okamžite oľutuje. Práve z tohto dôvodu je dobré vedieť, čo váš partner určite nechce počuť. Toto sú najhoršie slová, ktoré dokážu ublížiť jednotlivým znameniam zverokruhu.

Samozrejme, nie vždy si dokážete udržať servítku pred ústami, a preto sa môže stať, že poviete svojmu partnerovi niečo, čo mu ublíži a zlomí srdce. Aby ste sa takýmto situáciám vyvarovali, pozrite sa, ktoré slová by ste hovoriť nemali jednotlivým znameniam zverokruhu.

Baran: „Upokoj sa!“

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Barana, nemajú radi, keď im niekto povie, aby sa upokojili. Tieto slová dokážu ich náladu ešte viac pokaziť a nahnevať. V momente, ako spomeniete slovo pokoj, spôsobíte presný opak. Tento pocit môže vyústiť až do agresie a impulzívneho správania.

Býk: „Tá je ale pekná/ý.“

Ak sa váš partner narodil v znamení Býka, veľmi dobre by ste si mali rozmyslieť či budete hodnotiť okoloidúce neznáme ženy alebo mužov. Ak v takejto chvíli kráčate po ulici ruka v ruke, platí to dvojnásobne. Býci sú veľmi žiarliví, takže komentovať pred nimi vzhľad niekoho iného určite nie je vhodné.

Blíženci: „To je hlúpe, čo hovoríš.“

Kto by chcel počuť, že je hlúpy? Pravdepodobne, nikto, tak ako ani ľudia narodení v znamení Blíženci. Ak niekto čo i len slovom naznačí, že nie sú tak úžasní, ako si sami o sebe myslia, urazia sa a stiahnu do úzadia. Blíženci sú hrdí na to, čo v živote dokázali. Vedia, že majú dar reči a inteligencie, a preto im takýmito slovami len zbytočne znížite sebavedomie.

image

Znamenie Blíženci

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. apríl 2024 15:24