d
StoryEditor

Toto svojmu partnerovi nikdy nehovorte: Slová, ktoré podľa znamenia zverokruhu zabolia!

16.08.2023, 17:00
ASTRO

Niektoré slová dokážu potešiť, iné ublížiť a zlomiť srdce. Každý sa občas ocitne v situácii, kedy povie niečo, čo okamžite oľutuje. Práve z tohto dôvodu je dobré vedieť, čo váš partner určite nechce počuť. Toto sú najhoršie slová, ktoré dokážu ublížiť jednotlivým znameniam zverokruhu.

Rak: „Nepotrebujem ťa!“

Tí, ktorí sa narodili v znamení Raka, bývajú empatickí, srdeční a emotívni. Ku šťastiu im stačí, ak majú vo svojom okolí niekoho, kto ich potrebuje. V momente, keď im niekto z blízkych či priateľov povie, že sa bez nich zaobíde, zlomí im to srdce. Takéto slová považujú za zradu, a preto nečakajte, že k vám niekedy v budúcnosti budú cítiť to, čo doteraz.

Lev: „Nevyzeráš dobre…“

Nočnou morou pre Levov je, keď im niekto cudzí povie, že vyzerajú zle. Sú totiž veľmi hrdí na svoj vzhľad a osobnosť, a neznášajú, keď sa o sebe dopočujú niečo negatívne. Iba oni sami môžu povedať, ako sa cítia. Neskúšajte preto oponovať ich pocitom, inak už s vami nikdy neprehovoria.

Panna: „Prečo by sme nemohli byť ako oni?“

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Panny, sú bystrí, majú zmysel pre detail a milujú perfekcionizmus. Práve z tohto dôvodu nemajú radi, keď ich partner porovnáva s inými pármi. Okamžite totiž začnú uvažovať nad tým, kde spravili chybu a či je všetko so vzťahom v poriadku. Snažte sa s nimi problémy riešiť osamote, inak môžete očakávať rozchod.

image

Znamenie Panna

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 10:25