d
StoryEditor

Toto svojmu partnerovi nikdy nehovorte: Slová, ktoré podľa znamenia zverokruhu zabolia!

16.08.2023, 17:00
ASTRO

Niektoré slová dokážu potešiť, iné ublížiť a zlomiť srdce. Každý sa občas ocitne v situácii, kedy povie niečo, čo okamžite oľutuje. Práve z tohto dôvodu je dobré vedieť, čo váš partner určite nechce počuť. Toto sú najhoršie slová, ktoré dokážu ublížiť jednotlivým znameniam zverokruhu.

Váhy: „Neznášam tvojich priateľov!“

Túto vetu by nikdy nechceli počuť tí, ktorí sa narodili v znamení Váhy, obzvlášť od niekoho, na kom im záleží. Nielenže sú vnímaví, milujúci, spoločenskí, ale priatelia pre nich znamenajú takmer všetko. Bolí ich, ak k nim neprejavujete tie isté pocity, čo oni k nim.

Škorpión: „Môj bývalý…“

Priznajte sa, kto by chcel počuť, že bývalý partner bol lepší ako vy? Platí to najmä u Škorpiónov, ktorí sú sami o sebe žiarliví a reči o „ex“ dokážu túto vlastnosť posilniť ešte viac. Takéto slová sú pre nich signálom, že si ich nevážite. Predtým, než vypustíte niečo podobné z úst, rozmyslite si či vám to zato stojí, pretože Škorpióni nebudú s nikým súťažiť.

Strelec: „Si blázon!“

Nikomu by sa nepáčilo, ak by ho niekto neustále označoval za blázna. To platí najmä pre Strelcov, ktorých vedia takéto slová zabolieť. Nerobí im dobre, ak sa tvárite, že máte vo všetkom pravdu, pretože ich len zhadzujete. Síce vám to nedajú okamžite najavo, vo vnútri ich to zožiera.

image

Znamenie Strelec

dreamstime

Kozorožec: „Moji rodičia ťa nemajú radi.“

Kozorožci sú ambiciózni, spoľahliví, pracovití a disciplinovaní. Jednoducho, sú snom každého rodiča. Z tohto dôvodu by preto neboli radi, ak by ste im povedali, že ich vaša rodina nemá veľmi v láske. Kozorožci sa s takýmto typom problému nevedia vnútorne zmieriť. Zabráňte rozpadu vzťahu a radšej im nič podobné nehovorte.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. máj 2024 17:27