instagram.com
StoryEditor

Škaredé tenisky ovládli svet módy. Podľahnete im aj vy?

01.04.2019, 12:32
Krása a móda
Každú chvíľku je na scéne nejaký kontroverzný hit, ktorý najskôr všetci "hejtujú", potom ho nosia. Tento krát sú to škaredé tenisky, za ktorými šalie celý svet!

Bolo to tak s balerínami, ugami, legínami, kroksami... najskôr sa nikomu nepáčili, no prešiel nejaký ten čas a stal sa z nich obrovský hit. Sú tak škaredé, až sú pekné a všetci si ich nakoniec zamilujú. Škaredé tenisky, ktoré vyzerajú ako by boli po strýcovi z 90. rokov alebo ako by ani nepochádzali z tejto planéty, zažívajú momentálne svoju slávu.

Takmer každá športová a módna značka ich momentálne má vo svojej ponuke a môžete si vybrať  podľa toho, koľko vám peňaženka dovolí, od pár desiatok až  po stovky EUR. Nosia ich celebrity po celom svete a v kolekcii ich má každá z najprestížnejších značiek. Ak sa bavíme o najdrahších značkách ako Louis Vuitton či Balenciaga, škaredé tenisky z ich dielne stoja okolo 800 EUR! Pestrofarebné, biele, so zvieracou potlačou - obuť si dnes môžete skutočne čokoľvek. Hlavne, aby mali hrubú podrážku. 

Nosia sa ku všetkému, od teplákov, legín až po elegantné šaty a úplne najviac in je, ak vám z nich trčia ponožky. To, čo bolo ešte nedávno za módny prešľap, je dnes esenciou najvyššej módy. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 04:48