Yves Rocher
StoryEditor

Skvelé tipy na darčeky priamo z Bretónska

13.12.2017, 09:00
Krása a móda
Ježiško tento rok poletí cez Bretónsko, tak neváhajte a nechajte si od neho pre seba a svojich priateľov niečo priniesť!

​Bretónska príroda má svoj osobitý pôvab po celý rok. Práve tu, v La Gacilly, dnes známej eko-dedinke a centre rastlinnej kozmetiky, vznikla pred takmer šesťdesiatimi rokmi značka Yves Rocher. Kúzelné bretónske lesy inšpirovali tiež tohtoročnú limitovanú vianočnú edíciu, ktorá zahalí vaše sviatočné dni do vôní čarovných lesných plodov. A atmosféra snehovej vianočnej nádielky na vás dýchne z radu s vôňou bielej vanilky.

V oboch radoch tvorí základ sprchovací gél, telové mlieko, tekuté mydlo na ruky, balzam na pery a krém na ruky. V setoch zas môžete nájsť i toaletnú vodu a vonnú sviečku či sprchovací gél, telové mlieko a krém na ruky v cestovnom balení.

V internetovom obchode a kamenných predajniach možno zakúpiť rôzne kombinácie produktov alebo vybrať jednotlivo tie, ktoré potrebujete. Sladký voňavý zážitok z bielej vanilky sa skvelo prepája so sviežosťou lesných plodov a tak sa nemusíte báť produkty z oboch radov kombinovať.

Tak ako ovocný rad, tak i vanilkový má originálne a priam čarovné balenie, aké nemožno prehliadnuť! Vďaka tomu sa produkty náramne hodia do vianočných priehľadných krabičiek alebo celofánu – záleží len na vás čo si vyberiete a balíček vám na predajni s radosťou pripravia.

Ponuka je široká, takže môžete voňavým vianočným balíčkom potešiť  nielen niekoho z vašich blízkych, ale tiež dopriať nejakú malú radosť i sama sebe!

Viac vianočnej inšpirácie nájdete na https://yves-rocher.sk/vianocna_kolekcia_2017

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 06:55