Yves Rocher
StoryEditor

Nektár z pupeňov orgovánu ako kľúč k mladistvej pleti

16.02.2024, 00:00
PR Články

V každej žene sa skrýva túžba po zachovaní mladistvého vzhľadu, bez ohľadu na vek. A i keď je starnutie prirodzeným procesom, prečo ho neskúsiť trochu spomaliť? Stačí pritom siahnuť po vhodnej kozmetickej rutine a dopriať pleti to, čo potrebuje.

Vďaka pokrokom vo vede a kozmetike je možné takmer všetko. Vďaka starostlivému výberu a spracovaniu vzácnych buniek z pupeňov orgovánu sa značke Yves Rocher podarilo vytvoriť rad Anti-Âge Global v čele s produktom, ktorý v sebe spája silu denného a nočného krému a nočnej masky a sľubuje viditeľnú obnovu a omladenie.

Starnutie pleti je sprevádzané množstvom biologických zmien: znižuje sa produkcia kolagénu a elastínu, spomaľuje sa bunečná obnova a zhoršuje sa tvorba niektorých molekúl, čo vedie k stenčovaniu pokožky a strate pevnosti. V dôsledku týchto procesov sa objavujú vrásky, pigmentové škvrny a pleť stráca pevnosť a objem. Všetky tieto problémy rieši inovatívna Vysoko regeneračná starostlivosť a nočná maska Anti-Âge Global.

image
Yves Rocher

Vo Vysoko regeneračnej starostlivosti a nočnej maske objavíte kombináciu troch výnimočných produktov – denného a nočného krému a nočnej masky. Poskytne tak vašej pleti všetko, čo potrebuje počas dňa i noci. Zamatová textúra tohoto krému sa ľahko nanáša i vstrebáva. Dokáže redukovať až 8 prejavov strnutia. Už po jednom použití je pleť viditeľne skrášlená a po mesiaci používania bude pleť plnšia, vyhladená, vyživená, zjednotená, pevnejšia a rozjasnená. Blahodarne tiež pôsobí na kontúry tváre a pokožku krku a dekoltu, ktoré vyzerajú vytvarovanejšie a pevnejšie.

image
Yves Rocher

Proces získavania nektáru z pupeňov orgovánu od Yves Rocher predstavuje kúzelný recept na mladistvú pleť. Začína sa výberom zvláštnych buniek z pupeňov orgovánu, potom sa tieto bunky spracovávajú tak, aby ich naša pokožka mohla ľahko vstrebať a na konci celého procesu vznikne koncentrovaný elixír plný látok, ktoré pomáhajú pleť obnoviť a udržať ju zdravú a mladú. Za týmto procesom stojí sedem rokov výskumu, gemmologické znalosti a 3 patenty zaregistrované vo Francúzsku. Výsledkom je, že nektár z pupeňov orgovánu redukuje až 47 % prejavov starnutia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 20:31