twitter.com/canada
StoryEditor

Z veľkej lásky peklo. To, čo si vytrpela Britney Spears, šokovalo svet

09.06.2021, 12:30
Celebrity
Rozvod, ktorý absolútne nikto nečakal. Z veľkej lásky vznikli dve deti, no krátko po nich prišiel rýchly rozvod. A pár rokov po ňom peklo.

Vyzeralo to tak, že problémy pomaly utíchli a medzi Britney a Kevinom sa nebude diať nič vážne. Začiatkom tohto roka bol vydaný dokument o Britney Spears, ktorý odhalil šokujúce skutočnosti. Čo sa dialo v manželstve s Kevinom a kto dohnal Britney k psychickému zrúteniu?

​Keď Britney oznámila Kevinovi, že sa chce dať rozviesť, pisal na svojich sociálnych sieťach na jej adresu hanlivé vyjadrenia. Britney v mnohých titulkoch vykreslovali ako neschopnú a zlú matku, ktorá nič nezvláda. Napokon zverili deti do opatrovníctva Kevina, ktorý sa mal starať o deti a Britney mu mala platiť 40- tisíc dolárov mesačne ako výživné. 

Po tomto verdikte sa Britney kompletne psychicky zrútila. Svoje deti milovala nadovšetko a nevedela si bez nich predstaviť svoj život. Kevin ju pripravil o deti, na súde nesúhlasil, aby sa s nimi vôbec stretávala, chcel len, aby na ne mesačne prispievala a tak sa aj stalo. Iba pár hodín po súde sa Britney zobrala pred Kevinov dom a prosila ho na kolenách, aby jej umožnil tráviť čas s deťmi.

Bolo jej úplne jedno, že ju fotia paparazzi, jednoducho sa psychicky zrútila a dokonca aj napadla novinárov. Keďže situácia nedopadla tak, ako si predstavovala, vybrala sa domov a oholila si celú hlavu. Táto udalosť jej ale nepomohla, naopak, jej exmanželovi nahrala perfektne do kariet. Doteraz je totižto nespôsobilá a zbavená svojprávnosti. Svoje deti môže iba málokedy stretávať a opatrovník je jej vlastný otec, bez ktorého nemôže Britney ani vyjsť z vlastného domu. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:58