Hatasova Lenka
StoryEditor

Helena Vondráčková prezradila svoj recept na mladosť. Vďaka týmto veciam sa udržuje vo forme!

18.02.2021, 10:00
Celebrity
Má 73 rokov, no napriek tomu schová do vrecka aj o polovicu mladšie. Helena Vondráčková je fenomén, ktorý obdivuje hneď niekoľko generácií.

Jedna z najznámejších speváčok nielen u našich susedov, ale aj na Slovensku, o pár mesiacov oslávi 74 rokov. Pri pohľade na ňu a v neposlednom rade aj na jej vitálnosť, by to však zrejme povedal len málokto. Pôvabná blondína sa totiž udržuje vo forme a vidieť ju inak, než s obrovským úsmevom na tvári, zrejme nie je možné. Práve to je jednou z vecí, ktoré jej dodávajú neopísateľnú charizmu a šarm, ktorý jej môže závidieť nejedna kolegyňa z brandže. 

,,Človek musí byť vnútorne v kľude a spokojný, aby vyzeral dobre  - a o to sa snažím. Samozrejme, starám sa o seba z vonka, aj zvnútra,'' prezradila pre magazín Evita známa speváčka a dodala, že síce nie je žena, ktorá by si výhradne potrpela na svoj výzor, no o svoj vzhľad sa napriek tomu patrične stará. Jedným z dôvodov je nepochybne to, že miluje svoje telo a chce mu dodať tú najlepšiu starostlivosť. 

,,Veľmi záleží na tom, akú kozmetiku – krémy a séra používate. Ale samozrejme, od určitého veku to nestačí a nevidím nič zlé na tom navštevovať kliniky krásy, ktoré vedia ženám pomôcť s prejavmi starnutia. Myslím, že dnes je to už bežným „vyšším“ levelom starostlivosti o pleť pre všetky ženy, dávno to nie je výsadou len celebrít. Práve toto sa mi na dnešnej dobe v porovnaní s minulosťou páči, že keď s niečím na svojom tele nie ste zmierená, môžete to zmeniť,'' uviedla nám ďalej Helena.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:40