Kelly FamilyKelly Family
StoryEditor

Návrat desaťročia: The Kelly Family sú späť!

27.10.2017, 11:00
Celebrity
The Kelly Family sú späť. Teda to, čo z nich zostalo, no aj to stojí za to! Nahrali nový album a vydali sa na beznádejne vypredané turné.

​Súrodenecká skupina The Kelly Family bola v deväťdesiatych rokoch na absolútnom vrchole. Ich albumy sa predávali ako horúce rožky, koncerty boli beznádejne vypredané a dievčatá odpadávali do mdlôb.

Kamkoľvek sa deväť súrodencov pohlo, tam na nich striehla hystéria a srdcervúci plač. Svoj posledný album vydali v roku 2004 a odvtedy sa po nich zľahla zem. Aspoň v našich končinách. Len občas sa k nám dostali správy o tom, že miláčik dievčat Paddy sa na dlhé roky zavrel do kláštora a stal sa z neho mních, Angelo sa oženil a má päť detí, bacuľka Maite je v Nemecku obľúbenou celebritou so šťastným rodinným životom.

Po dlhých rokov sa však skupina dala opäť dokopy, aj keď už v oklieštenej zostave. Do nahrávacieho štúdia sa tento rok zavreli len Patricia, Kathy, Jimmy, Joey, JonAngelo. Nahrali album We Got Love, ktorý sa stal platinovým a naplánovali celé turné. Lístky sa opäť vypredali a vlasatí súrodenci sú opäť na vrchole. Sú to opäť oni, s melodickými skladbami, hippiesáckym výzorom a nevšednými kostýmami. V roku 2018 budú aj vo Viedni. Sme si istí, že sa tam za nimi vydá aj kopec fanúšikov zo Slovenska, Čiech, Poľska či Maďarska. Práve v našich končinách sa totiž tešili mimoriadne priazni.

Dnes sú z nich štyridsiatnici, no ich skladby majú stále rovnakú šťavu a náboj. 

Pozrite si galériu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 14:30