Markíza
StoryEditor

Rudo z Extrémnych premien: Takto si užíva nový život

12.10.2017, 15:00
Celebrity
Rudo Kučák z Čadce sa v ostatných Extrémnych premenách poriadne zaprel a schudol zo 180 kilogramov na 99. Na konci epizódy sa tak pred užasnutými divákmi vynoril štíhly fešák, ktorý sa na toho tučného pána na fotke absolútne nepodobal.

Sympatického Ruda nadváha pripravila o veľkú životnú vášeň – kedysi totiž hrával profesionálne hokejbal, no pribúdajúce kilá ho nemilosrdne vyradili z hry. Z aktívneho hráča sa stal manažér a na bývalých spoluhráčov sa smutne pozeral spoza ihriska.

V súčasnosti však už Rudo vo veľkom hrá. Dokonca sa stihol aj oženiť s láskou svojho života, trpezlivou Ivankou. „Je to super pocit! Keď sa dnes objavím kdekoľvek v reštaurácií, alebo na ulici, nevnímam z okolia tie negatívne signály, že prišla nejaká zrúda či tučko do podniku. Veľmi sa mi uľavilo. Zapadol som do prostredia, žijem a vyzerám ako väčšina ľudí a to je fajn,“ zhodnotil svoju premenu pre Kysucký šport. Predtým to vraj bola čistá hrôza. „Myslím si, že hovorím za veľkú časť obéznych ľudí, keď poviem, že som sa až takto nevnímal. Skutočne. Áno, vedel som o kilách navyše, ale tie rástli a ja som sa s tým stotožňoval. Veď, bol som to ja, však? Žiaľ, veľa ľudí si tak nepripadá a ani nepripúšťa fakt, ako v skutočnosti vyzerá. Váha a výzor vám zovšednie a vy sa trápite možno aj do konca života,“ dodáva chlapík, ktorému sa zdravý životný štýl podarilo udržať. Ráno beháva nalačno 7-8 kilometrov, do svojho denného programu vie natlačiť aj fitko a plávanie. Druhú šancu na život, ktorú mu poskytol kondičný tréner Maroš Molnár už nechce zahodiť.

„Úsmevné príhody sa stávali a ešte stávajú. Nedávno som bol nakupovať a pri tom som stretol nezávisle na sebe štyroch ľudí, ktorých reakcia bola dosť podobná. Najprv sa zarazili, potom si ma začali premeriavať, váhali s pozdravom až ma spoznali vlastne vďaka mojej milovanej Ivke,“ naráža na svoj zmenený zovňajšok. Pozrite si fotky z Rudovho života v našej galérii.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 22:41