Galgan Music
StoryEditor

Nový chlap po boku Lucid! Nechýbajú horúce dotyky a bozky

06.09.2017, 13:18
Celebrity
Krásna vizážistka Lucia Sládečková je zamilovaná až po uši. Nebráni sa ani poriadne horúcim pohľadom a dotykom.

To všetko však len v novom videoklipe Marka Danna. Ten si do klipu  k skladbe The Way pozval úspešného modela Mira Čecha a Lucid. Výsledkom je pôsobivý letný videoklip s krásnymi zábermi.

Svieži, zahraničný zvuk skladby The Way dopĺňa rovnako “neslovenský” vizuál. Vo svojom prvom videoklipe stavil mladý producent Mark Dann na známe tváre a mimoriadne fotogenické lokácie. „Nakrúcali sme v prekrásnom zámku pri Lučenci, alebo v mlyne v Tomášikove a okolí. Skladba nie je typicky letná, preto ani klip nie je typický bazénový. Ide o príbeh zaľúbeného páru, ktorý sa vyberie svojou cestou,” prezradil Mark Dann, ktorý si do skladby The Way pozval speváka Martina Císara. „Robím hudbu, môj projekt je iný, na slovenské pomery nevšedný. Chcem si do skladieb pozývať mladé talenty, dať im šancu zažiariť,” prezradil producent, ktorý už pri svojom debute nastavil latku poriadne vysoko. Do klipu sa mu totiž podarilo zohnať naozaj hviezdne obsadenie.
Miro Čech je jeden z najúspešnejsích slovenských modelov na svete, ktorý sa môže pochváliť spoluprácou so značkou Versace, Moschino, či Mac Cosmetics. Objavil sa na titulke Men´s Health a je aktuálnym víťazom ankety o najsexy Slováka. Lucia Lucid Sládečková je známa najmú svojimi šikovnými rukami. Jedna z najžiadanejších slovenských vizážistiek a influenceriek v klipe predviedla dokonalú vizáž a skvelý herecký výkon. „Pri nakrúcaní naozaj bola výborná nálada a obaja hlavní aktéri boli skvelí. S Mirom sme kamaráti, s ním som rátal od začiatku a Lucku zase oslovil môj manažér, ktorý dal dokopy aj scenár. Z výsledku sme nadšení,” doplnil.


menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 07:15