Vizážistka Lucid Sládečková. Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

FOTO Vizážistka Lucid v náručí nového muža. Romantika ako vyšitá!

27.12.2023, 12:43
Celebrity

Make-up artistka Lucid Sládečková je známou vizážistkou, ktorá roky hviezdila v šou Nákupné maniačky. Aktuálne žije v slnečnom Thajsku aj so svojou dcérou Lydkou. Na starostlivosť o ňu bola doteraz sama, bez partnera. Lenže zdá sa, že aktuálne je už všetko inak. Aspoň takou rečou hovorí foto album.

Lucid sa s otcom jej dcéry rozišla krátko po pôrode. Priznala, že za rozpadom vzťahu bola nevere, ktorú nemienila tolerovať. A tak ostala na dcéru sama. Dokonalou pomocníčkou je jej mamina, s ktorou sú nerozlučná dvojka. Lucid pred časom priznala, že bez partnera je to náročné, ale ona všetko dokáže aj sama. Tvrdo pracovala a na sociálnych sieťach ukazovala, že si vystačia aj samé.

„S otcom Lydky sme v neustálom kontakte, je to na báze nášho kamarátstva a mentálneho vyzretia. Sme k sebe slušní, zdvorilí a ústretoví. Mojou prioritou bolo, aby sa stretávala so starými rodičmi z druhej strany, pretože je to aj ich vnučka a je to tak, ako to má by," vyjadrila sa v minulosti k vzťahu s expartnerom.

Po jej boku sa za tie roky neobjavil žiadny muž, až doteraz. Lucid šokovala fanúšikov, pretože zverejnila romantický záber pri západe slnka z Thajska, kde sa momentálne nachádza. Na rukách ju drží muž, vďaka ktorému je šťastná a veľmi im to spolu pristane. 

image

Lucid v náručí nového muža.

als
image

Lucia Sládečková s dcérou.

evita
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 15:06