unsplash.com
StoryEditor

Vernosť na prvom mieste: Vzťah s TÝMTO mužským znamením je prechádzka ružovou záhradou

26.09.2021, 06:00
Životný štýl
Máte partnera narodeného v znamení leva? Potom viete, že vzťah s týmto mužským znamením je skutočne prechádzka ružovou záhradou!

LEV

Muž narodený v znamení leva je výborným partnerom, spĺňa všetko, čo človek od vzťahu očakáva. Je inteligentný, láskavý, milujúci, spoľahlivý, starostlivý, verný a v neposlednom rade je veľmi rodinne založený, rodina je vždy na prvom mieste. Rešpekt a úcta je pre neho nedomysliteľnou súčasťou vzťahu a svojej polovičke by dal aj modré z neba. Vždy uprednostní svoj vzťah pred všetkým, nikdy ho neodsunie na druhú koľaj.

Jeho partnerka znamená pre neho všetko a je pre neho nesmierne dôležité, aby sa cítila vo vzťahu milovaná, rešpektovaná, spokojná a šťastná. Lev je všeobecne typ znamenia, ktoré si dáva zakaždým záležať na tom, aby ľudí okolo seba, najmä jeho blízkych, rozmaznával. Miluje ľudí obdarovávať a robiť ich šťastnými, rovnako, ako rád dopraje sebe, dopraje rád druhým. Lev je nekonečne milujúce znamenie, ktoré zbožňuje nie len život, ale všetko v ňom, váži si každého jedného človeka vo svojom blízkom kruhu a dáva mu to patrične najavo. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 18:22