unsplash.com
StoryEditor

MUŽI a znamenia: Zhodli sa, ktoré znamenie je pre nich najpríťažlivejšie a naopak, ktoré nevedia vystáť

24.09.2021, 06:00
Životný štýl
Muži otvorene o znameniach. Ktoré si obľúbia najrýchlejšie a je pre nich zaujímavé a naopak, ktoré im je najnesympatickejšie?

ÁNO

Pre mužov je nesmierne príťažlivé znamenie škorpión. Nie je to prekvapením, keďže toto znamenie je prirodzene vášnivé a zvodné. Ženy narodené v znamení škorpióna majú oheň v očiach, aj ich farba aury je jasne červená, presne taká, aká je ich osobnosť, príťažlivá, sexi a šarmantná. Pre mužov je zaujímavé aj znamenie vodnár, pretože ženy v znamení vodnára bývajú často nedostupné. Muži majú radi, keď je žena záhadná a neprezradí o sebe ihneď veľa a to je presne žena narodená v znamení vodnára. Častokrát dráždi a mierne provokuje, no na koniec muža nechá potrápiť a odmietne ho. Muži sa z toho idú zblázniť a to robí ženy v znamení vodnára ešte viac očarujúcimi a príťažlivejšími. 

NIE

Absolútne nie sú údajne ženy v znamení blíženci. Blíženci sú veľmi dvojtvárne znamenie, hrajú na niekoľko strán a považujú sa za najfalošnejšie. Muži nenávidia klebety a ohováranie, žena v znamení blíženca to často robí. Je to jednoducho prirodzene v nej, aj keď to častokrát nemyslí v zlom. Ďalším znamením, ktoré muži príliš nemusia, je rak. Rak patrí ku znameniam, ktoré sú nesmierne citlivé a senzitívne. Niekedy až príliš. Ženy narodené v znamení raka považujú občas za príliš citlivé a bohužiaľ aj za slabé, čo ich mierne odrádza. V žene potrebuje aj muž cítiť nezávislosť a silu a podľa mužov to v ženách narodených v znamení raka nevidia. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 11:10