Instagram/minimalisti
StoryEditor

11 halloweenskych make-upov, ktoré doslova vyrážajú dych!

30.10.2017, 10:00
Životný štýl
Máte rady Halloween? A chystáte sa na nejakú strašidelnú párty? Nechajte sa inšpirovať zahraničnými aj slovenskými ženami, ktorým nechýba fantázia, šikovnosť, ale aj trpzelivosť. Vytvárajú make-up, ktorý by sme častokrát mohli nazvať aj umeleckým dielom.

Už aj v našich končinách sa medzi mladými tento sviatok vníma skôr ako čas vyrezávania tekvíc, organizovania rôznych večierkov či vyrábania masiek. V tomto Halloween nepozná hranice a môžete si na seba obliecť doslova čokoľvek. Existujú ľudia, najmä ženy, ktoré svojou fantáziou vytvárajú rôzne make-upy, hrajú sa s farbami, navštevujú seconhandy, prerábajú si staré oblečenie na nové, vyrábajú doplnky a toto všetko vytvára ich originálny "look".

Neodmysliteľnou súčasťou Halloweena sú tiež parochne, umelé mihalnice, farebné kontaktné šošovky, či umelé jazvy, zuby a iné doplnky. Nie len v Amerike, ale aj tu sa konajú rôzne súťaže o najlepšiu masku či make up.

Vybláznite sa so strašidelným make-upom aj vy. A to tak, že vás nespoznajú ani vaše kamarátky. Inšpirujte sa našou galériou!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:31