pixabay.com
StoryEditor

Chcete byť úspešné? Začnite deň takto

13.08.2017, 07:00
Životný štýl
Nie je to nič nezvyčajné, že úspešní ľudia robia veci po svojom. Manažéri a podnikatelia majú zvyky, ktoré im pomáhajú pri dosiahnutí vytúženého cieľa. Vyskúšajte to aj vy, najlepšie však ešte pred raňajkami :)

1. Vstávajte, keď ešte ostatní spia
Len tak môžete získať náskok. Nemôžete nič stratiť, len získať. Nikto Vás nevyruší, nerozptýli pri zrode nových myšlienok, či nápadov.

2. Zacvičte si
Cvičenie je pre úspešných ľudí populárnou rannou rutinou. Stačí 10 minút pohybu na to, aby ste sa uvoľnili, aby sa mozog prekrvil a načerpali ste novú energiu.

3. Ranná sprcha je zázrak
Je vedecky preukázané, že v sprche vznikajú najlepšie nápady. Teplá voda a relax udržujú našu myseľ v pokoji a vtedy zvykneme byť kreatívni.

4. Vzácny čas strávený s rodinou
Je dôležité, aby ste sa stretli pri jedálenskom stole, aspoň pri raňajkách alebo večeri. Nevyhovárajte sa, že nemáte čas. Keď už prezident Obama raňajkuje s rodinou, zvládnete to aj vy :).

5. Majte vášeň pre to, čo robíte
Všetci máme mimo práce niečo, čo nás baví. Úspešní ľudia si uvedomujú, že práve tieto veci ich môžu nabiť energiou, podporujú ich tvorivosť a zdokonaľujú ich už existujúce zručnosti alebo vedomosti. 

6. Sledujte novinky
Je dôležité mať prehľad o tom, čo sa deje vo svete, či to bude vplývať na vaše podnikanie a tiež, ako môžete prispieť k tomu, aby sa svet stal lepším miestom.

7. Zapisujte si
Budete sa vedieť viacej sústrediť a budete mať perspektívny život, ktorý má zmysel. Vaše dni budú oveľa produktívnejšie.

8. Čítajte a posielajte emaily hneď ráno
Úspešní ľudia si svoje dni plánujú a organizujú už na začiatku dňa. Neskôr sa tak môžu sústrediť na všetky dôležité úlohy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 12:31