Andrej Bičan 
StoryEditor

Moderátor Andrej Bičan musí mať hlavu v smútku. Krachuje mu podnikanie!?

05.01.2024, 11:54
Celebrity

Moderátor a zabávač Andrej Bičan (49) bol na televíznej obrazovke desiatky rokov. Popri práci v televízii rozbehol pred rokmi aj vlastný biznis. Založil si dve eseročky, ktoré mu na začiatku aj slušne vynášali. Dnes je všetko inak a jeho firmy sú v červených číslach.

Naposledy sa Bičan objavoval na Jednotke, kde bol tvárou zábavnej relácie 5 proti 5. Keď sa s ním RTVS rozlúčila nahradil ho v televíznej súťaži stand-up komik Juraj Šoko Tabaček. Zdalo sa, že Bičan hlavu v smútku nemá, veď stále je podnikateľ, ktorý sa o zárobky nemusí báť. Všetko je, ale ináč.

Po ziskoch ani stopy

Zabávač totiž musí začať svoje dve firmy ratovať, ináč to neskončí dobre. Kým pred piatimi rokmi sa tešil takmer zo 60-tisícového zisku, minulý rok bol už v poriadnom mínuse. Podobný osud má na papieri aj jeho druhá firma ANDBIC s.r.o. Za minulý rok mu pri ziskoch svieti červenou mínus 14 405 eur. 

Zisky jeho firiem výrazne klesli od čias, keď skončil v televíznych projektoch. V súčasnosti si už rozhodne nemôže vyskakovať ako v období, keď bol moderátorskou špičkou a projekty sa mu len tak sypali. 

Kuloármi sa začala šíriť informácia, že sa Bičan chce vrátiť na obrazovku a iba čaká na príležitosť. Dnes je nad slnko jasné, v ktorej televízii má dvere zatvorené. V Mlynskej doline pre neho flek nemajú: „RTVS v súčasnosti nepripravuje projekt ani dlhodobú spoluprácu s pánom Bičanom,“ ozrejmila nám vedúca odboru komunikácie RTVS Zuzana Vicelová. Čas ukáže, či mu niektorá zo súkromných televízii dá zelenú. 

ANKETA
Ktorá televízia podľa vás dá Andrejovi Bičanovi príležitosť?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 04:46