pexels.com
StoryEditor

Toto sú NAJHORŠIE vlastnosti každého znamenia. Aké sú tie vaše?

17.08.2021, 06:00
Životný štýl
Každé znamenie má svoje pozitívne, no aj negatívne vlastnosti. Aké sú ale tie najhoršie vlastnosti vášho znamenia?

STRELEC

Strelec sa dokáže - aj keď nie stále chcene, skvelo pretvarovať. Dokáže skrývať to, či je smutný, dokáže skrývať všetky svoje emócie, čo niekedy vedie až k tomu, že dokáže byť extrémne falošný. Často hrá na niekoľko strán a ani si to neuvedomuje, pretože chce každému vyhovieť. 

KOZOROŽEC

Kozorožec nedokáže zreteľne vyjadriť svoje emócie. Nie preto, žeby ich tajil - jednoducho má v sebe vsugerovanú neutralitu. Kvôli tomu často pôsobí arogantne, bezcitne až chladne, čo veľa ľudí odrádza. Skúste sa pozastaviť a nebrať všetko tak vážne, hneď budete na druhých pôsobiť iným dojmom. Nebojte sa tiež zapájať do konverzácií a udržiavať vzťahy so známymi či na pracovisku. 

VODNÁR

Vodnári sú veľmi cieľavedomí. To však v ich prípade ide ruka v ruke s manipulatívnosťou - čo si zaumienia, to chcú jednoducho dostať za každú cenu. Ísť behlavo za svojim však nie je stále riešenie, obzvlášť, ak ubližujete svojmu okoliu. Nesnažte sa ľudí zmeniť na svoj obraz, všetci sme jedineční a to, že má niekto opačný názor a postoj neznamená, že vy niečo nedosiahnete.

RYBY

Ryby pôsobia na prvý pohľad ako mimoriadne chápavé znamenie, ktoré sa vie všetkému prispôsobiť. Faktom však je, že keď ich spoznáte bližšie, pochopíte, že aj oni majú emócie - a ešte akého spektra. Ryby nevedia vyjadrovať svoj názor bez toho, aby to nepôsobilo konfliktne a preto sa často dostávajú do sporov. Toto znamenie by sa malo naučiť kontrolovať svoje emócie a pracovať s nimi - inak hrozia výbuchy hnevu a hádky, ktoré koniec koncov odplašia každého.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 07:56