pexels.com
StoryEditor

Toto sú NAJHORŠIE vlastnosti každého znamenia. Aké sú tie vaše?

17.08.2021, 06:00
Životný štýl
Každé znamenie má svoje pozitívne, no aj negatívne vlastnosti. Aké sú ale tie najhoršie vlastnosti vášho znamenia?

LEV

Lev má už odjakživa pocit, že zvládne všetko do čoho sa pustí. Často sa však preceňuje a zabúda na sebakritiku. Toto znamenie miluje byť stredobodom pozornosti, má v sebe akúsi zvláštnu silu, no často žije vo vlastnej bubline, ktorá je vytvorená z nafúknutého sebavedomia. Neznamená to, že by ste si mali menej veriť, práve naopak. Skúste sa však pozrieť na veci racionálne a zhodnotiť, čo je vo vašich silách.

PANNA

Toto znamenie je síce priateľské, no predtým, než si človeka pustí do svojho života, ho často zvykne aj odsúdiť. Stačí vám jediný detail a už máte na človeka vytvorený názor, ktorý sa nemusí zakladať na pravde. Riadite sa svojou intuíciou, ktorá vás až príliš chráni a nepúšťa ľudí do vášho života len tak. Je na čase z nej povoliť. Nie každý vám chce ublížiť tak, ako si myslíte.

VÁHY

Napriek tomu, že viete komunikovať, túto vlastnosť nevyužívate - a to najmä pri konfliktoch. Keď nastáva problém, radšej utečiete a vyhnete sa mu. Tým pádom sa však veci len zhoršujú a vy to podvedome aj viete. Mali by ste viac zapracovať na svojej odvahe a prekonať bloky, ktoré máte. Inak budete žiť celý život v pomyselnej ulite.

ŠKORPIÓN

Tak, ako Lev, aj Škorpión miluje byť stredodobom pozornosti. Túžite byť tou najlepšou, najkrajšou, najmúdrejšou osobou v miestnosti, no faktom je, že si kvôli tejto svojej túžbe nabaľujete na seba oveľa horšie vlastnosti. Ak si máte vybrať medzi vlastným egom a citmi druhého človeka, bez váhania si vyberáte seba. To nemusí byť stále na škodu, no zamyslite sa - naozaj je hrdosť viac než vaši najbližší?

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:01