profimedia
StoryEditor

August bude plný lásky, pre niektorých však len hádok. Čo čaká vaše znamenie podľa horoskopu?

11.08.2021, 13:00
Životný štýl
Polovica leta je definitívne za nami. Pozrite sa, čo predpovedajú hviezdy na tu d

Baran
Tento mesiac by ste sa mohli dopracovať k novým možnostiam či dôležitým informáciám. Ak ste mali v práci nejaký konflikt či nedorozumenie, dôjde k zmiereniu, zamestnanie teraz radšej nemeňte. Vhodné obdobie je však na štúdium či dokonca skúšky. Problémy môžu nastať iba v úradných záležitostiach, všetky dokumenty si poriadne skontrolujte. V partnerstve sa môžu vyskytnúť problémy s komunikáciou. Nebuďte tvrdohlavá a snažte sa prispôsobiť. Menšie zdravotné problémy vám môžu spôsobiť trávenie a chrbtica.
Tip: Uvedomte si, že nie všetko môžete mať hneď a naraz.

Býk
V práci sa črtá náročnejšie obdobie a možno aj dôležité rozhodnutie, ktoré sa môže týkať cestovania či práce v zahraničí. S financiami by sa vám malo dariť najmä koncom mesiaca. Ak máte v partnerstve nejaké problémy, konajte a snažte sa byť objektívna. Nezadaným bude priať, môžu sa pokojne zoznamovať s novými mužmi. V rodine vás poteší príjemná udalosť. Ak má problémy niekto blízky, dôjde k pozitívnemu vyriešeniu. Trocha potrápiť vás môžu oslabená imunita, štítna žľaza, trávenie alebo kĺby.
Tip: Snažte sa byť viac pokojná a vyrovnaná.

Blíženci
Asi budete mať dojem, že máte príliš veľa práce a nestíhate. Dôležité je, aby ste si určili priority a pracovali systematicky. Nedajte sa nikým a ničím ovplyvňovať, najmä nie peniazmi. Ak sa objavia nové pracovné či finančné možnosti, buďte opatrná. Cestovaniu tento mesiac praje. Vo vzťahu sa snažte o kompromis, niektoré veci možno vášho partnera už dlhšie zaťažujú. V rodine by ste si mali užiť príjemné chvíle, aj deti vás budú tešiť. Menšie zdravotné ťažkosti vám môžu spôsobiť kĺby, pokožka a chrbtica.
Tip: Naučte sa relaxovať, doprajte si oddych a nikam sa neponáhľajte.

Rak
V práci by mal tento mesiac byť pokojný. Aj kolegovia vám budú nápomocní, môžete sa preto pustiť aj do veľkých či nových projektov. Dariť sa vám bude aj na záhrade či okolo domu. Ďaleké cesty sa neodporúčajú, oddychujte však doma. Finančne by sa vám malo dariť. Utužujte priateľstvá, stretávajte sa s blízkymi a rodinou, usporiadajte párty, grilovačky. Pokojne sa venujte aj ľahšej športovej aktivite. Trocha potrápiť vás môžu oslabený obehový systém, prípadne trávenie, radšej s jedlom neexperimentujte.
Tip: Ak máte nejaký nápad, neváhajte a dotiahnite ho až do konca.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 09:58