shutterstock.com
StoryEditor

Toto je osem tipov, ako si do života pritiahnuť hojnosť a dostatok financií

29.01.2021, 16:30
Životný štýl
Prvé položené otázky by mali smerovať k tomu, či si vážime a sme vďační za všetko to, čo už v našom živote je a čo sme dosiahli. Ako začať? Tu je pár tipov.

Vďačnosť
Presne vymenujte a napíšte na papier, za čo všetko ste vďačný, čo máte, vlastníte a čo všetko vám prišlo do života. Cíťte sa pri tom všetkom naozaj šťastne.

Vyvolanie peknej, radostnej  spomienky na konkrétnu situáciu
Je to presne to, čo sa vám ako prvé vybaví. Viete si pripomenúť ten krásny pocit a znova ho precítiť vo svojom srdci?

Každý deň sa po zobudení nalaďte nato, že vás čaká úžasný deň
V mysli si opakujte: Mám krásny deň, plný radosti, spokojnosti, s množstvom energie, sily a vitality. Postretnú ma samé úžasné veci.

Vizualizujte
Vo svojej mysli si vytvorte vizualizácie všetkých túžob a predstáv, čo by ste chceli vo svojom živote mať, vlastniť, dosiahnuť aj zažiť. Do detailov si to najskôr v mysli predstavte a celé to umocníte, ak si to opäť napíšete,nakreslíte, vytlačíte a dáte na viditeľné miesto. Tam, kde to budete mať na očiach a budete si to viac a viac uvedomovať. Častá vizualizácia vo vás navodí príjemný pocit a vedomie, že už to všetko vo svojom živote máte.

Technika "ruším, mažem"
Všetky vaše konkrétne presvedčenia a slovné spojenia, ktoré o peniazoch máte v sebe hlboko zakorenené, je potrebné napísať, škrtnúť, povedať RUŠÍM, MAŽEM a napísať ich nanovo – pozitívnejšie,tak aby ste tomu uverili.
Napr.: NAMIESTO: Peniaze si musím vydrieť – Peniaze ku mne prichádzajú ľahko.

Afirmácie
Opakujte si ich vždy, keď sa cítite nekomfortne a pocítite strach ohľadom peňazí: buď nech vám prebiehajú v mysli ako myšlienky alebo si ich hovorte nahlas. Pre silnejší efekt, každý deň, prípadne keď sa vám zažiada napíšte si na papier:

  • Je o mňa vždy postarané!
  • Ďakujem, že môj život sa stále zlepšuje

Majte v blízkosti podporné predmety
Misku hojnosti, čínske mince, čínsku žabu hojnosti, mandalu bohatstva, bankovku v peňaženke, pozerajte motivačné videá, čítajte knižky.

Ďakujte
Na záver dňa poďakujte za deň, ktorý ste prežili, očistite ho od všetkých nevhodností pomyselnou sprchou alebo osprchovaním.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 22:08