shutterstock.com
StoryEditor

Hanbíte sa vyzliecť do plaviek? Toto sú tipy na rýchle chudnutie

25.06.2020, 14:00
Životný štýl
Pozor! Nikdy ich nedodržiavajte dlhšie než dva týždne!

Prečo? Pretože rýchle chudnutie je zvyčajne pre zdravie rizikové. Využívajte ho naozaj iba opodstatnene a ideálne po konzultácii s lekárom, prípadne celý čas pod dohľadom odborníka.

Ako na to?
Každý deň zjedzte 3 hlavné jedlá a 2 až 3 drobnejšie. Medzi jedlami nemôžete robiť žiadne výnimky typu dať si nejakú dobrotu, chutnať iné jedlo či zobnúť si nejaký keksík a dokonca ani piť niečo iné než čistú vodu, prípadne nesladené čaje. Nie, neprekážalo by, keby ste si dali jednu slanú tyčinku. Lenže ak si dáte jednu, o pár hodín zistíte, že ste ich zjedli všetky. Navyše ak si zvyknete, že občas sa smie „zobkať“, stane sa to vašou bežnou praxou. Takéto drobnosti a výnimky sa ľahko začínajú šíriť a o krátky čas si uvedomíte, že chudnúť sa vám nedarí.

Bude to tvrdé!
Preto ak chcete rýchle výsledky, budete musieť byť na seba nekompromisne prísni. To znamená, ráno si dáte vločky s mliekom a ovocím, kávu alebo čaj bez cukru a nič viac! Na desiatu si dáte polovičku banána, jablka a za hrsť vlašských orieškov, ale nič viac! Na obed si dáte varené morčacie mäso s listovým šalátom, rajčinami, olivami, ale nič viac! Na olovrant si dáte 2 plátky tenkého syra s čerstvou paprikou, ale nič viac! Večer si dáte zeleninový šalát s pár kockami syra feta alebo s tuniakom vo vlastnej šťave a malú celozrnnú žemličku, ale nič viac! Musíte piť počas dňa veeeeľa čistej vody! Jediný prehrešok, ktorý sa povoľuje, je ten, že si môžete k tomuto všetkému dať ešte 1 jablko. ALE NIČ VIAC. Za dva týždne by ste mali týmto štýlom schudnúť 3 až 7 kíl. Ako kto…

Držíme palce.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 21:11