profimedia
StoryEditor

Dokonalí partneri, vášniví milenci. Muži týchto znamení majú predpoklad byť tými najlepšími

11.01.2022, 05:00
Životný štýl
Manželstvo je celoživotný záväzok. Niekto túži po mužovi, ktorý je spoľahlivý a lojálny, alebo naopak oddaný a milujúci. Nemusí byť len otázkou osudu, kto vám do cesty vojde a bude po vašom boku do konca života. Astrológia totiž prezrádza, ktoré zo znamení majú predpoklad byť najlepšími manželmi.

Rak 

Jedným z najlepších manželov môže byť podľa astrológie aj Rak. Muži, ktorí patria do tohto znamenia, však nie sú príliš spoločenskí. Omnoho radšej trávia čas s partnerkou či rodinou. V prípade, že vám takýto spôsob života vyhovuje, vyhrali ste. Mnoho mužov narodených vtomto znamení sa vyznačuje aj citlivosťou a aj práve preto by si nemali hľadať rovnako citlivé partnerky. V tomto prípade sa totiž môžu obidvaja nechcene raniť a aj keď majú pre seba veľké pochopenie, nebudú si dostatočne veľkou oporou, akú obidvaja potrebujú.

Muži Racisú veľmi emotívni, čo je vlastnosť, ktorá ich robí romantickými, pretože vedia dať najavo, čo cítia. Keď sa rozčúlia, nevydrží im to veľmi dlho, pretože sú naozaj veľmi dobrosrdeční. Snažia sa, aby vás nikdy nesklamali a ani v tom najväčšom efekte vám neublížia. Urobia čokoľvek pre to, aby ich partnerka bola spokojná a šťastná. Okrem toho sa často z Rakov stávajú nie len dokonalí manželia, ale aj úžasní otcovia.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 03:05