Katarína Kincelová
StoryEditor

Chystáte sa na silvestrovský večierok? Máme pre vás tipy na trendy líčenie

18.12.2017, 10:10
Životný štýl
Zľavy až do výšky 50 %, výhodné predplatné Evity, líčenie profesionálnou vizážistkou a darčeky v podobe vzoriek kvalitnej kozmetiky. To všetko ste mohli zažiť počas uplynulého víkendu v bratislavskom nákupnom centre Eurovea, kde ste našli aj náš stánok.

​Keďže vianočné číslo mesačníka Evita je už vypredané, mohli ste si ho kúpiť už len v našom stánku. Spolu s ním bolo v ponuke predplatné za výhodnú cenu, čo využili mnohé čitateľky Evity, ktoré si tak zabezpečili svoj obľúbený magazín na nasledujúci rok. Dostali k tomu aj darček v podobe očných tieňov a rúžov kozmetiky Teas.

Veľký záujem vzbudila aj šikovná vizážistka Petra Hurbanová, ktorá po celý čas líčila dámy zadarmo výrobkami značky Teas. „Väčšina žien si nechá poradiť odo mňa. Niektoré chcú výraznejšie riasy, a tak im nanesiem viac vrstiev špirály. Ale to sú len také maličkosti, zatiaľ sme sa vždy trafili,“ usmievala sa sympatická Petra, ktorá má pre Eviťáčky aj zopár horúcich beauty tipov na vianočný a silvestrovský večierok. „Veľkým hitom sú farebné linky, mojou najobľúbenejšou je kráľovská modrá, k tomu špirála a rúž. Nič nepokazíte ani dymovým líčením. No a ja osobne na pohyblivé viečko určite volím trblietky, na Vianoce a Silvestra si totiž môžeme toho dovoliť trochu viac. A keď chcete stávku na istotu, siahnite po čiernej linke a červenom rúži,“ delí sa s nami o trendy v líčení na špeciálne príležitosti.

Ďakujeme, že ste sa u nás zastavili.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 06:31