kyslá kapusta
Zdroj: shutterstock.com

Kyslá kapusta ako zázračná potravina. Prečo by ste si ju mali dopriať pravidelne?

Telemagazín 10.03.2021, 13:00 Zdravie
Okrem ďalších benefitov, pozitívne bojuje aj proti rakovinotvorným bunkám či samotným nádorovým ochoreniam.
    • Kyslá kapusta je zdrojom vitamínov C, E, vitamínov skupiny B a K a rovnako v nej nájdete železo, fosfor, horčík či draslík.
    • Okrem toho je to jedno z najlepších prírodných probiotík, pretože obsahuje laktobacily.
    • Zároveň je kyslá kapusta ešte aj antioxidantom a požieračom tuku.
    • Dodáva organizmu množstvo hodnotných bioaktívnych látok a dokonale prečistí organizmus od všetkých škodlivín.
    • Kyslú kapustu by sme mali jesť surovú.
    • Dlhoročné vedecké výskumy potvrdili, že kyslá kapusta pozitívne bojuje aj proti rakovinotvorným bunkám či samotným nádorovým ochoreniam.
    • Bojuje proti infekciám a vírusom, má protizápalové a antibiotické účinky, znižuje vysoký krvný tlak a hladinu cukru v krvi.

Horúce novinky

Nechajte si posielať emailom prehľad horúcich noviniek, nových trendov a chutných receptov.

Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.

Ticketportal.sk