shutterstock.com
StoryEditor

Kyslá kapusta ako zázračná potravina. Prečo by ste si ju mali dopriať pravidelne?

10.03.2021, 12:00
Zdravie
Okrem ďalších benefitov, pozitívne bojuje aj proti rakovinotvorným bunkám či samotným nádorovým ochoreniam.
    • Kyslá kapusta je zdrojom vitamínov C, E, vitamínov skupiny B a K a rovnako v nej nájdete železo, fosfor, horčík či draslík.
    • Okrem toho je to jedno z najlepších prírodných probiotík, pretože obsahuje laktobacily.
    • Zároveň je kyslá kapusta ešte aj antioxidantom a požieračom tuku.
    • Dodáva organizmu množstvo hodnotných bioaktívnych látok a dokonale prečistí organizmus od všetkých škodlivín.
    • Kyslú kapustu by sme mali jesť surovú.
    • Dlhoročné vedecké výskumy potvrdili, že kyslá kapusta pozitívne bojuje aj proti rakovinotvorným bunkám či samotným nádorovým ochoreniam.
    • Bojuje proti infekciám a vírusom, má protizápalové a antibiotické účinky, znižuje vysoký krvný tlak a hladinu cukru v krvi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 14:04