pixabay.com
StoryEditor

Ako nájsť lásku svojho života

13.12.2016, 11:00
Vzťahy
Už ste vyskúšali všetko a aj tak ste ho nenašli? Muž vašich snov nie je ani kolega z práce, ani fešák zo žúrky či niekto, kto sa dobre číta na internetovej zoznamke?

Zrejme ste náročnejšia a potrebujete radu profesionálov. Objavili sme exkluzívnu zoznamku Find L´Amour, ktorá radí v oblasti vzťahov ženám aj mužom z celého sveta. Založila ju Katarína Němcová. 

Katarína: 
Ľuďom, ktorí sa chcú zoznámiť, hľadá partnera šitého na mieru dohadzovač. Ten na základe vstupnej konzultácie dokonale pozná ich očakávania a už na prvú schôdzku idú s relatívne jasnou predstavou, aký typ človeka stretnú. Deje sa to privátnym hľadaním ideálneho partnera, počas zábavných zoznamovacích akcií pre širšiu verejnosť alebo ako výsledok osobných konzultácií a koučingu. Na rozdiel od internetového zoznamovania je tento spôsob osobnejší, spoľahlivý a menej časovo náročný. Sila prostredníka alebo dohadzovača je v tom, že má intuíciu a skúsenosti v "lovení sŕdc". Pri našom spôsobe zoznamovania sú ozajstné emócie, srdce a chémia. 

Akých mužov hľadajú ženy?
Ženy hľadajú sebavedomých, cieľavedomých, charizmatických, spoľahlivých, vyrovnaných mužov so šarmom a zmyslom pre humor, ktorým môžu dôverovať a ktorí im dajú pocit lásky, bezpečia a istoty na všetkých úrovniach. Inými slovami - mužov, po boku ktorých môžu byť stopercentne ženami. 

A aké ženy hľadajú muži? 
Muži hľadajú atraktívne, žiarivé, nežné, pozitívne, milujúce, uvoľnené ženy do koča aj do voza, ktoré im dajú priestor a morálnu podporu na vlastnú realizáciu. Žena by mala byť "skutočnou ženou", nie žiadnou príliš emancipovanou mužatkou. 

Ste stále single?A vyskúšali ste už zoznamku? Je ich viac než dosť. No my sme pre vás pár zhrnuli, ktoré stoja za to :).

http://gettpal.com/

http://tesima.sk/

http://www.findlamour.com/cs/

https://badoo.com/sk/

http://zoznamka.partnernaurovni.sk

Držíme palce

Tento článok ste mohli nájsť aj v decembrovom čísle Evita magazínu 2015.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 13:55