Marie so synom, ktorého má so vzťahu so Sepéšim. V tej dobe tvoril spevák pár s Ivetou Bartošovou.profimedia
StoryEditor

Takto dnes vyzerá Sepéšiho milenka. Spevák bol prvá veľká láska Ivety Bartošovej

23.04.2024, 10:36
Celebrity

Legendárna, ale aj nonstop utrápená speváčka Iveta Bartošová (†48) si zobrala život pred desiatimi rokmi. Ukončiť život sa rozhodla skočiť pod vlak. Na vlakových koľajách zomrel aj jej prvý partner, s ktorým rozbiehala svoju kariéru, Petr Sepáši (†25). Ten však počas vzťahu s Ivetou splodil syna, ktorého roky tajil Iveta netušila ani o milenke. Takáto, dračica je z nej aj po rokoch.

Bartošovej kariéra začala po boku Petra Sepášiho. Ten sa rozhodol s mladou a naivnou blondínkou spievať duety. Lenže jej talent ho časom ďaleko predbehol čo spevák neniesol ľahko. S Ivetou tvoril pár nie len na pódiu, ale aj v súkromí. Lenže nebol jej oddaný, tak ako by krásna a talentovaná speváčka chcela. Sepéši ju podvádzal na každom kroku. Kým ona ho čakala v prenajatom byte, mladík "obrážal" kluby. Máriu Kovaleckú si, ale našiel inde. V obchodnom dome, kde predávala kvetiny. Lenže narozdiel od iných s touto splodil potomka. 

Keď sa to Bartošová dozvedela, zrútil sa jej svet. Spevák však chcel všetko napraviť. Rozhodol sa dať si pauzu, usporiadať si myšlienky, pracovať na vzťahu s Ivetou. Rozhodol sa ísť si oddýchnuť domov k rodičom. Lenže nerešpektoval svetelné výstražné znamenie na železničnom prechode. Rampu svojou Škodovkou obišiel. Motor ho zradil a ostal na koľajách vo vozidle stáť. V sekunde sa na neho vyrútil vlak, ktorý auto zomlel na kusy. 

ANKETA
Počúvali ste pesničky Ivety Bartošovej?

Aktuálne beží v televízii séria o živote Ivety Bartošovej, kde je táto časť jej života vykreslená bez príkras. S dejom súhlasí aj Sepéšiho milenka Mária Kovalecká a syn Petr Belhoconi: „Úplne som sa videl. Díval som na to trochu vydesene a udivene. Otočil som sa v kine na mamu a pýtal sa jej, či naozaj takýto bol. Povedala, že to úplne presne trafili. Tak už konečne chápem, po kom mám tú svoju prudkosť,“ povedal Belhocine v programe Život vo hviezdach. Peter sa narodil až päť mesiacov po otcovej tragickej nehode. Sepéši vôbec netušil, že je Mária tehotná, nestihla mu to totiž povedať. "Chcela mu to oznámiť, ale ako bol rozlietaný, asi sa tak pravidelne nestretávali a jeho tragická nehoda sa stala predtým, než sa to vôbec dozvedel," spomína.

Bol to hit

Ich najznámejšou nahrávkou sú Knoflíky lásky. Iveta bola do Petra Sepéšiho bláznivo zamilovaná, on jej však bol neverný. „Týral ma. Vodil si k nám do izby aj milenky. Ja som protestovala, a tak ma napríklad zamkol v kúpeľni. Milovala som ho, ale bolo to náročné. Hovoril, že si nemôže pomôcť. Plakal a stále opakoval, že nemôže mať iba jednu ženskú. Ospravedlňoval sa a odprošoval. Stále som si myslela, že ho zmením, skúšala to vydržať," povedala po rokoch.

FOTO NÁJDETE V GALÉRII

POZRITE SI ICH SPOLOČNÚ PESNIČKU

 

 

  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:08