pexels.com
StoryEditor

Nie je to len o slovách. Týmito gestami zistíte, že máte vedľa seba muža, ktorý vás rešpektuje

03.07.2021, 10:00
Vzťahy
Pokiaľ vás váš partner zahrňuje týmito gestami, máte vyhraté!

1. Vždy počúva, keď hovoríte. Neprerušuje vás a neignoruje vaše názory a pohľady na určité veci a situácie. Pred tým, než sa o niečom rozhodne, vezme do úvahy všetko, čo poviete. V zásade si veľmi váži váš názor. 

2. Má vás rád presne takú, aká ste. Berie vás ako rovnocenného partnera a spoluhráča, vždy a za každých okolností.

​3. Dáva vám slobodu v rozhodovaní. Verí vám, že mu neublížite a, že vám na ňom skutočne záleží a budete na neho myslieť a brať na neho ohľad vždy a v každej situácii. 

4. Nikdy vás neohovára so svojimi priateľmi. Je hrdý na to, že vás má. Nekritizuje vás pred vašimi najbližšími alebo členmi rodiny. Ak niekto niečo negatívne povie na vašu adresu, bude vás vždy brániť.

5. Vypočuje si vás, aj keď je nahnevaný. Keď sa niečo deje, neignoruje vás, naopak, snaží sa s vami komunikovať a problém riešiť. Chová sa k vám s úctou a rešpektom, aj keď je na vás nahnevaný.

6. Rešpektuje vás na toľko, že na čas dodržiava to, čo sľúbi. Ak sa na niečom dohodnete, dodrží to, neodkladá to na iný deň.

7. Pamätá si maličkosti, to znamená, že dáva pozor, keď hovoríte aj o úplne banálnych veciach. Záleží mu na vás natoľko, aby si spomenul na maličkosti, ktoré ste povedali, na veci, od ktorých ste nikdy ani nečakali, že si ich vôbec zapamätá.

8. Je vám verný, nepotrebuje odchádzať za inou a flirtovať s inými ženami. Naopak, celému svetu dáva najavo, akú partnerku vedľa seba má a ako veľmi si ju váži a čo pre neho znamená. 

9. Keď ste spolu, venuje vám celú svoju pozornosť. Nie je na telefóne, nepozerá do telky a nepočúva vás len jedným uchom. Pozerá sa na vás a zaujíma ho všetko, čo mu hovoríte. 

10. Vie vás aj po rokoch prekvapiť maličkosťami. Nemusia to byť drahé materiálne veci, stačí kvet, o ktorom vie, že vás poteší, či vaša obľúbená čokoláda. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 15:52