dreamstime
StoryEditor

Muži nám otvorene prezradili: Čo považujeme za SKUTOČNÚ krásu?

03.04.2021, 15:30
Vzťahy
Páči sa im výrazné líčenie? Dlhé nechty? Príčesky vo vlasoch? Alebo na nás milujú úplne jednoduché veci? Pýtali sme sa a dostali sme odpovede.

Roman Bomboš, rozhlasový moderátor a scenárista (37)

Čo si na žene všimnete ako prvé?
Iskru v očiach. Musí byť, ďalej zmysel pre humor, odzbrojujúci úsmev a zmysel pre komunikáciu. Naozaj platí, že oči sú okno do duše. Keď sú oči tým úprimným oknom, cez ktoré dokážete nakuknúť dnu, tak je to paráda.

Aký štýl obliekania, líčenia a vôbec úpravy sa vám vôbec nepáči?

V tomto som tolerantný, pretože rôznorodosť je úžasná. Aj obrazy v galérii sú štýlovo, vekovo či žánrovo rôzne, a preto ľudia milujú umenie. A ženy sú krásne umelecké dielo, trvalej hodnoty. Mám rád červený rúž, len sa ťažko perie z košele...

Čo na ženách obdivujete?
Multifunkčnosť byť výbornou kolegyňou, mamou, sestrou, partnerkou, psychologičkou, kamarátkou. Toľko ľudí v jednom človeku.

Keby si mohol niekoho tam hore poprosiť, aby u žien niečo zmenil, čo by to bolo?
Už som neraz prosil. Ale nechcel som nijakú zmenu, chcel som iba, aby mi poslal mužsko-ženský výkladový slovník. Ak ten niekto napíše, tak dostane Nobelovu cenu nielen za literatúru, ale aj empatiu a mediátorstvo. Skúšal som ho napísať aj sám, som asi pri druhej kapitole, ale zistil som, že predchádzajúca už neplatí (smiech)... Niekedy naozaj hovoríme o tom istom, akurát používame iné verbálne i neverbálne prostriedky, a tak je problém, ktorý je úplne zbytočný.

Chcel by si pracovať v čisto ženskom kolektíve? Prečo?
Z hľadiska zákona zachovania energie by asi bolo vhodné vždy prestriedať pohlavia v tíme. To je ako s bonboniérou, môže byť nádherná, sladká a chutná, ale nemôžeš jesť iba cukríky, občas si treba dať aj rezeň, aby si sa na ten dezert tešil.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 20:22