shutterstock.com
StoryEditor

Manžel odo mňa vyžaduje zvláštnu vec. Sex chce iba ráno

31.01.2020, 11:00
Vzťahy
Ani milostný život nie je vždy prechádzka ružovou záhradou. Stačí jedna nezrovnalosť a problém je na svete.

S manželom sme spolu pätnásť rokov a síce nám to klape zo všetkých stránok – aj v sexe – ale predsa len mi začína niečo prekážať. A to, že posledné dva roky vyžaduje, aby sme sa milovali ráno.

​Zmena prišla s deťmi. Dovtedy sme mali sex, kedy a kde sme chceli, no potom sme všetko prispôsobovali okolnostiam. Keď deti začali chodiť do školy a škôlky, opäť sa to zastabilizovalo a sebe sme sa venovali väčšinou neskoro večer. Zlom nastal, keď sa manžel raz ráno zobudil a bolo mu zima, tak sa ku mne pritúlil. Zo zohrievania bolo nakoniec vášnivé milovanie a on je odvtedy skorými rannými hodinami venovanými sexu priam posadnutý.
Nie, že by sa mi to vtedy nepáčilo – vychádzajúce slnko a spev vtákov za oknom mali niečo do seba, lenže mne tento čas vyhovuje skôr cez víkend, keď viem, že po príjemne strávenej chvíli si môžem ešte pospať. No cez týždeň vstávam zavčasu do práce a keď ma ešte pre sexuálne radovánky muž budí o hodinu skôr, dosť mi to začína prekážať.

Hádky pre sex
Áno, viem, nie je to každý deň a istý čas som mu to aj tolerovala, ale neviem sa pretvarovať. Niekedy som sa dokonca tvárila, že spím, v nádeji, že ma nechá na pokoji, ale jeho túžba bola vždy silnejšia ako moje nevyslovené želanie, a tak som sa podvolila. Po milovaní som už len rátala minúty, než zazvoní budík, a potom nevyspatá som fungovala až do neskorého večera.

Raz som sa dokonca už aj nahnevala, keď ma zobudil. „Michal, ty si neuvedomuješ, že ja nemôžem robiť všetko iba tak, ako si ty zmyslíš, a že na milovanie treba dvoch? Mne sa napríklad teraz absolútne nechce,“ vyprskla som. Lenže on sa s týmto mojím odmietnutím dlho nevedel vyrovnať a mňa to potom mrzelo. Keby som bola mladšia, možno by mi to až tak neprekážalo, ale v práci stojím celý deň na nohách a každá minúta spánku má pre mňa cenu zlata. Michal mi však tvrdil, že on sa zobudí na to, že má erekciu. „To mám ísť na toaletu a urobiť si to sám?“ spýtal sa ma, keď sme „to“ opäť riešili.

Víkendová dohoda
Najnovšie sme to vymysleli tak, že víkendy sme vyhradili milovaniu ráno a cez týždeň v štýle „ako vyjde“. Keďže manžel si víkend nechá málokedy ujsť, občas sa milujeme iba počas voľných dní, ale vtedy mi to neprekáža a viem si to užiť aj ja. Je mi to aj trochu smiešne a zároveň sa obávam, či neskĺzneme do stereotypu, ale ako inak docieliť, aby sme boli obaja spokojní?! Navyše, o manžela by som určite nechcela prísť a už vôbec nie kvôli tomu, že máme odlišnú predstavu o čase milovania.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 16:31